. Només has d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: info@zurichmaratobarcelona.es

*Sempre podràs accedir a un calaix de sortida inferior al que vas triar. Si vols correr finalment en un calaix més ràpid, hauràs de posar-te en contacte amb l’organització per a que et facin el canvi.

Últimes notícies

COMUNICAT OFICIAL DE LA ZURICH MARATÓ BARCELONA

Des de l’organització de la Zurich Marató Barcelona comuniquem amb tristesa la defunció d’un participant en aquesta edició 2024. El corredor va patir una parada cardiorespiratòria just en creuar la meta, va ser atès en aquell mateix moment per la Creu Roja i posteriorment va ser traslladat pel SEM a l’Hospital Clínic, on ha mort. […]

Llegir més

Abraham Tadesse estrena circuit i rècord a la Zurich Marató Barcelona 2024

• L’atleta eritreu nacionalitzat suís ha aconseguit rebaixar el rècord de 2023 en el nou circuit en 5 segons (02:05:01h).• Per part seva, l’atleta etíop Degitu Azimeraw s’ha imposat en categoria femenina amb una marca de 02:19:52h, quedant-se només a vuit segons del rècord de circuit.• Milers de participants han format part de la gran […]