CORRE PER UNA BONA CAUSA!

Uns corren per guanyar, altres corren per ajudar a millorar la vida d’altres persones. Si participes a la Zurich Marató de Barcelona 2018, fes-ho per una bona causa.

Pots recolzar la causa que més t’interessi: infància, pobresa, malalties minoritàries, discapacitat, investigació científica, exclusió social, etc. A migranodearena.org, plataforma de crowdfunding solidari, hi ha més de 1.500 ONG i entitats sense ànim de lucre.

Dedica el teu esforç, els teus entrenaments i la teva lluita diària a la causa que més et motivi i comparteix-ho amb la teva família, amics, coneguts i companys de feina perquè ells també col·laborin.

Es molt fàcil, només has de crear el teu repte solidari a migranodearena.org i compartir-lo:

1. Crea el teu repte solidari: selecciona la Zurich Marató de Barcelona 2017 como a esdeveniment, escull l’ONG que vols recolzar, puja una foto, escriu un missatge explicant el teu repte esportiu-solidari i animant a la gent a recolzar-te, i fixa un objectiu de recaptació. El repte pot ser individual o en grup.

2. Comparteix el teu repte solidari:el teu repte és aconseguir el màxim de donatius per tal d’assolir l’objectiu de recaptació. Envia l’enllaç del teu repte a través d’email o Whatsapp i fes difusió a través de les xarxes socials a amics, família i companys de feina.

Comença a sumar granets de sorra!

Què t’aporta ser un atleta solidari?

·Doble repte: esportiu i solidari.

·Doble motivació, al córrer per una bona causa.

·Marques la diferència. La teva contribució ajuda a millorar la vida de moltes persones.

·Major satisfacció personal.

·Forma alternativa de col·laborar amb una causa. Et converteixes en prescriptor d’aquella causa.

·Per les empreses, és una bona manera de fer team building.

·La oportunitat de pujar al pòdium solidari. Els tres atletes o grups d’atletes més solidaris, tenen premi!

Pòdium solidari:

El podi es tancarà el dia 9 de març a les 24:00 hores. Els tres reptes que hagin acumulat més recaptació en aquest moment, seran premiats el mateix dia de la competició amb un kit de material esportiu gentilesa d’ASICS i pujaran al pòdium com a #runnersolidarios.

Exemple de repte solidari de la Zurich Marató de Barcelona 2016:

Contacte – migranodearena.org

Si tens qualsevol pregunta, aquí ens podeu trobar:

·Telèfon: 93 205 21 91

·E-mail:info@migranodearena.org