La principal fira de l'esport que es celebra a Espanya i una de les principals de Running, trail i triatló d'Europa. Més de 150 expositors i més de 60.000 visitants la fan el lloc idoni per que els esportistes coneguin de primera mà els productes que ofereixen les marques del sector.

El creixement exponencial que ha experimentat la ZURICH MARATÓ BARCELONA en els darrers anys va lligat al d'Expo Sports, la fira paral·lela que se celebra durant el mateix cap de setmana de la cursa.


L'Expo Sports de 2016 va acollir a 150 expositors i va tenir al voltant de 60.000 visitants en els seus dos dies d'obertura.

La propera edició Expo Sports seguirà ubicada en el Pavelló 8 de Fira de Barcelona. Més metres quadrats d'exposició per oferir més amplitud i comoditat, tan als visitants como als expositors.

Gràcies a la consolidació de l' Expo i del creixement del running i l'esport de l'outdoor en la nostra ciutat, es calcula que Expo Sports se aproparà als 200 expositors i que superarà els 70.000 visitants el 2017. La obertura a altres esports outdoor obeeix a les creixents sinèrgies que se estan creant entre aquests i el running. Per això, Expo Sports vol convertir-se en el punto de reunió dels fabricants, distribuïdors i esportistes. Cada disciplina amb el seu propi espai, però posant a l'abast del consumidor les novetats de totes elles.

El nou disseny de l' Expo Sports ens permetrà una millor distribució per sectors i productes facilitant tan al client com al visitant la recerca de marques, distribuïdores, curses, complementació i altres sectors presents en l'Expo Sports.Expo Sports és la plataforma perfecta per a la presentació de noves col·leccions, per iniciar promocions especials i per reforçar l'estratègia de marketing davant un públic objectiu.

  • On: Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc (pavelló 8)
  • Entrada: Gratuïta
  • Data: 8 i 9 de març 2019
  • Horari: De 10:00h a 20:00h