7 Novembre 2021

A magic experience

Màgica

Viu l'experiència d'un cap de setmana màgic on descobriràs les múltiples qualitats de Barcelona.

Familiar

Viu la Marató amb els teus amics i/o acompanyants. Per això organitzem activitats paral·leles com l’Expo Sports, la Breakfast Run, la Kids Race, la Pasta Party ...

Esportiva

Corre el circuit més complet: urbà, monumental, ràpid i accessible.

Corredors/es

Recorregut

El recorregut de la Zurich Marató Barcelona és, segons els corredors que hi han participat,  un dels més espectaculars del món i ha sigut dissenyat amb la intenció que visquis una experiència màgica en cadascuna de les teves passes. El seu circuit, íntegrament urbà, transcorre pel cor d’una ciutat cosmopolita, oberta i activa. El llegat modernista de Gaudí, la característica organització del seu Eixample, el Camp Nou o un públic entregat, t’ obligarà a aixecar el cap si no vols perdre’t ni un detall d’una de les ciutats més especials del món, Barcelona.

Recorregut Descarregar PDF

Coneix el circuit urbà de la prova a través del qual descobriràs algunes de les principals atraccions turístiques de la ciutat.

Encara no t'has inscrit?

Si alguna cosa ens ha donat la pandèmia, ha estat la de multiplicar les nostres ganes de córrer i de realitzar un esdeveniment #AMagicExperience que quedi en la memòria de tots nosaltres. Serà una edició especial, sense cap mena de dubte. Te la perdràs?

Inscriu-t'hi

Expo Sports

Entrada gratuïta

Data: 5 i 6 de novembre 2021

Hora: De 10h a 20h

On: Pavelló nº2 de Fira de Barcelona a Montjuïc.

Inscripció: Entrada gratuïta. 45.000 visitants. 200m2


La fira de l'esport de referència

Si ets una marca relacionada amb el món del running, l'esport i uns hàbits de vida saludables, a l' Expo Sports trobaràs un dels millors aparadors per poder arribar al teu públic.

Preguntes freqüents

A l’Expo Sports, els dies 5 i 6 de novembre entre les 10h i les 20h.

Sí, no et preocupis. La persona que reculli el teu dorsal haurà de presentar el resguard de la teva inscripció, l’e-mail que rebràs amb el teu número de dorsal i una fotocòpia del teu document d’identificació oficial (DNI, NIE o passaport).

No és possible, la data límit per recollir-lo serà el 6 de novembre a les 20h.

Els dies previs a la cursa rebràs un e-mail amb el teu número de dorsal. Si no el trobes, podràs accedir a la teva inscripció i verificar-lo en el següent ENLLAÇ

El xip que contarà en cursa és el que portaràs incorporat al dorsal. El xip groc no serveix de res en aquesta ocasió. Deixa’l a casa.

Main Sponsor

Institutional Partner

Main Partner

Official partner

Official Supplier

Solidarity partner