3 Abril 2022

Compte enrere oficial
:
:
:

A magic experience

Màgica

Viu l´experiència d´un cap de setmana màgic on descobriràs les oportunitats esportives i turístiques úniques que només Barcelona et pot oferir.

Familiar

Viu la Marató amb els teus amics, acompanyants i amb tots els ciutadans de Barcelona que surten en massa al carrer a animar. Organitzem activitats paral·leles com l'Expo Sports, la Breakfast Run, la Kids Race, la Pasta Party per crear un viatge complet...

Esportiva

Corre el marató més màgic i complet del món: urbà, animat, mediterrani, monumental, escènic, ràpid i accessible per a tothom.

 

Inscriu-te

Corredors/es

Recorregut

El recorregut de la Zurich Marató Barcelona és, segons els corredors que hi han participat,  un dels més espectaculars del món i ha sigut dissenyat amb la intenció que visquis una experiència màgica en cadascuna de les teves passes. El seu circuit, íntegrament urbà, transcorre pel cor d’una ciutat cosmopolita, oberta i activa. El llegat modernista de Gaudí, la característica organització del seu Eixample, el Camp Nou o un públic entregat, t’ obligarà a aixecar el cap si no vols perdre’t ni un detall d’una de les ciutats més especials del món, Barcelona.

Recorregut Descarregar PDF

Coneix el circuit urbà de la prova a través del qual descobriràs algunes de les principals atraccions turístiques de la ciutat.

Encara no t'has inscrit a la Marató?

Si alguna cosa ens ha donat la pandèmia, ha estat la de multiplicar les nostres ganes de córrer i de realitzar un esdeveniment #AMagicExperience que quedi en la memòria de tots nosaltres. Serà una edició especial, sense cap mena de dubte. T'ho perdràs?

Inscriu-t'hi

Expo Sports

Entrada gratuïta

Data: 1 i 2 d'abril 2022

Hora: De 10h a 20h

On: Recinte Fira de Barcelona a Montjuïc, pavelló per determinar

Inscripció: Entrada gratuïta. 45.000 visitants. 200m2


La fira de l'esport de referència

Si ets una marca relacionada amb el món del running, l'esport i uns hàbits de vida saludables, a l' Expo Sports trobaràs un dels millors aparadors per poder arribar al teu públic.

Preguntes freqüents

A l’Expo Sports, els dies 1 i 2 d’abril entre les 10h i les 20h.

Sí, no et preocupis. La persona que recolli el teu dorsal haurà de portar el resguard de la inscripció i una fotocòpia del teu document d’identificació oficial (DNI, NIE o passaport).

No és possible, la data límit per recollir-lo serà el 2 d’abril a les 20h.

Els dies previs a la cursa rebràs un email amb el teu número de dorsal. Si no el trobes (revisa la teva safata de correu electrònic tant normal com spam) podràs accedir a la teva inscripció i verificar-ho al següent ENLLAÇ.

Com a última opció a l’Expo Sports t’ajudarem a localitzar el teu número de dorsal.

El xip utilitzat durant la Zurich Marató Barcelona serà el morat que trobareu a la bossa del corredor. No hi haurà xip al dorsal ni s’utilitzarà xip groc.

Title Sponsor

Institutional Partner

Main Partner

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner

Tria el teu pac

Et proposem 2 opcions d'inscripció: Selecciona un dels 3 packs de dorsal + allotjament + altres serveis personalitzats, o fes inscripció senzilla.