8 maig 2022

Compte enrere oficial
:
:
:

A magic experience

Màgica

Viu l´experiència d´un cap de setmana màgic on descobriràs les oportunitats esportives i turístiques úniques que només Barcelona et pot oferir.

Familiar

Viu la Marató amb els teus amics, acompanyants i amb tots els ciutadans de Barcelona que surten en massa al carrer a animar. Organitzem activitats paral·leles com l'Expo Sports, la Breakfast Run, la Kids Race, la Pasta Party per crear un viatge complet...

Esportiva

Corre el marató més màgic i complet del món: urbà, animat, mediterrani, monumental, escènic, ràpid i accessible per a tothom.

 

Inscriu-te

Corredors/es

Encara no t'has inscrit a la Marató?

Si alguna cosa ens ha donat la pandèmia, ha estat la de multiplicar les nostres ganes de córrer i de realitzar un esdeveniment #AMagicExperience que quedi en la memòria de tots nosaltres. Serà una edició especial, sense cap mena de dubte. T'ho perdràs?

Inscriu-t'hi

Recorregut

El recorregut de la Zurich Marató Barcelona és, segons els corredors que hi han participat,  un dels més espectaculars del món i ha sigut dissenyat amb la intenció que visquis una experiència màgica en cadascuna de les teves passes. El seu circuit, íntegrament urbà, transcorre pel cor d’una ciutat cosmopolita, oberta i activa. El llegat modernista de Gaudí, la característica organització del seu Eixample, el Camp Nou o un públic entregat, t’ obligarà a aixecar el cap si no vols perdre’t ni un detall d’una de les ciutats més especials del món, Barcelona.

Recorregut Descarregar PDF

Coneix el circuit urbà de la prova a través del qual descobriràs algunes de les principals atraccions turístiques de la ciutat.

Expo Sports

Entrada gratuïta

Data: 1 i 2 d'abril 2022

Hora: De 10h a 20h

On: Recinte Fira de Barcelona a Montjuïc, pavelló per determinar

Inscripció: Entrada gratuïta. 45.000 visitants. 200m2


La fira de l'esport de referència

Si ets una marca relacionada amb el món del running, l'esport i uns hàbits de vida saludables, a l' Expo Sports trobaràs un dels millors aparadors per poder arribar al teu públic.

Viu la Zurich Marató Barcelona en directe amb la nostra app.

A través de la nostra app mòbil, podràs seguir als teus amics y/o familiars en directe, quilòmetre a quilòmetre. Descarrega-la a continuació:

Title Sponsor

Institutional Partner

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner

Tria el teu pac

Et proposem 2 opcions d'inscripció: Selecciona un dels 3 packs de dorsal + allotjament + altres serveis personalitzats, o fes inscripció senzilla.

This site is registered on wpml.org as a development site.