La fira de referència de l'esport a España

L'Expo Sports 2021 serà el pas previ perquè els visitants s'emboliquin d'aquest escenari únic d'esport durant els dies previs al gran dia de l'atletisme, la Zurich Marató Barcelona. L'accés a l'Expo Sports és GRATUÏT , així que convida a família, amics i companys d'entrenament, encara que no participin de l'esdeveniment. Comptem amb marques líder d'atletisme, nutrició, tecnologia, esdeveniments nacionals i internacionals , de la mateixa manera que marques relacionades amb altres disciplines. El 2019 vam rebre a 45.000 visitants a l'Expo Sports, convertint la en la fira de referència de l'esport a Espanya i aquest any treballem per oferir una experiència única.

Horari d'accés

L'Expo Sports 2021 es celebrarà els divendres 5 i dissabte 6 de novembre, de 10:00h a 20:00h

Estands

Marques de running, triatló, trail, nutrició, esdeveniments nacionals i internacionals, revistes d'esport a més d'una àmplia gamma de productes i serveis de salut i fitness estaran representats a l'Expo Sports.

Novetat 2021, l'espai central d'impuls

En aquesta edició 2021 introduïm una novetat, l'Espai Central. Donem l'oportunitat a marques i persones, d'apropar i connectar els seus valors amb milers d'esportistes durant la setmana de l'esport a Barcelona. Apropa't a l'Espai Central de l' Expo Sports i serà un impuls per tu ja que organitzarem una sèrie de presentacions, xerrades i entrevistes d'experts que segur que t'ajudaran a ampliar els teus coneixements esportius i millorar així el teu rendiment. A mesura que s'apropi la setmana de l'esdeveniment, anunciarem el contingut i l'horari del nostre Espai Central.

Ubicació i transport

L' Expo Sports 2021, es celebrarà al pavelló 8 de Fira de Barcelona una ubicació icònica dins de la ciutat, a l' Avinguda Maria Cristina i la font màgica de Montjuic. El transport públic en aquest punt ofereix diferents possibilitats així que no hi ha excusa per gaudir d'un dia únic a la ciutat de l'esport.

AUTOBÚS

Línies de TMB: D20, H12, V7, 9, 13, 27, 37, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165.

METRO

L1, L3 (Estació Espanya)

ENLLAÇOS DESDE L'ESTACIÓ DE SANTS

  • Autobús: Línia 109 (Parada Plaça Espanya)
  • Metro: L3 (Estació Espanya)
  • A peu: 15 minuts per Carrer Tarragona

FERROCARRILS GENERALITAT DE CATALUNYA (FGC)

Estació Espanya, línies S8, S33, R6, R5, S4