JUGNLE TRAIL RUN CUBA: AVENTURA A LA SELVA DE CUBA

24/3/2017

Cuba serà l’escenari de la primera edició de la Jungle Trail Run Cuba, la cursa de muntanya per etapes que es durà a terme a Cuba entre el 5 i el 9 de novembre. La corredora d’ ultra trails Núria Picas i el guanyador de la TDS Ultra Trail de Montblanc Pau Capell, encapçalen la llista de participants. Aventura, naturalesa i esport s’uneixen en aquest gran repte on els participants hauran de recorrer 140 quilòmetres al llarg de 5 dies.

El recorregut de la Jungle Trail Run Cuba es desenvoluparà fonamentalment al Parc Nacional Topes de Collantes, pertanyent al grup muntanyós de Guamuhaya, situat a la zona central de l’Illa. Es tracta d’un enclavament de gran valor botànic que compta també amb una fauna molt rica i diversa. Ja sigui en solitari o per equips de dos participants, els corredors/es dormiran dues nits en un campament situat en plena naturalesa, al Parc Guanayara. Un paratge de gran bellesa natural just al costat del riu Charco Azul, d’aigua cristalina. En aquesta localització s’hi ubicarà el campament de la prova on els participants hi dormiran en tendes de campanya individuals, i on disposaran de serveis bàsics com WC, dutxes o servei de restaurant on podran esmorzar, dinar i sopar. La resta de nits s’allotjaran en hotels concertats per l’organització.

La Jungle Trail Run Cuba neix com una cursa de muntanya per etapes que proporciona als participants un recorregut de gran bellesa natural, i on la força mental i física dels corredors seràn elements imprescindibles per assolir el repte. Una aventura que portarà els seus participants al límit en un entorn espectacular. 

Les inscripcions podran efectuar-se a través de la pàgina web oficial de la cursa www.jungletrailrun.com on trobareu tota la informació de la prova, així com del viatge per acompanyants que l’organització ha dissenyat per tal que els familiars i/o amics dels participants que ho desitgin, puguin acompanyar-los en aquesta aventura. 

Cercador de noticies