DORSALS ESGOTATS PER A LA BREAKFAST RUN by CLÍNICA EUGIN

21/2/2017

Un total de 2.000 persones ja s’han inscrit per prendre part en la Breakfast Run by Clínica Eugin el proper dissabte 11 de març.

La cursa de l’esmorzar que se celebra el dia abans de la Zurich Marató de Barcelona, ja ha esgotat els 2.000 dorsals que l’organització va posar a disposició dels corredors.

D’aquesta manera, el proper 11 de març a partir de dos quarts de deu del matí i des de la Plaça Puig i Cadafalch, tornarem a viure una jornada festiva que donarà l’oportunitat als participants, de rememorar els últims quilòmetres de la marató olímpica de 1992.

Amb el final a l’ interior de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, la cursa se celebra en un entorn festiu que acaba amb un esmorzar popular per a tots els participants.

La propera edició de la Breakfast Run by Clínica Eugin serà especialment emotiva ja que comptarem amb uns participants de luxe, com són els sis medallistes de la marató olímpica de Barcelona 92’. Young Cho Hwang, Koichi Morishita i Stephen Freigang, així com les guanyadores Valentina Yegorova, Yuko Arimori i Lorraine Moller tornaran a creuar la línia d’arribada de l’Estadi Olímpic 25 anys després.

Us recordem que els participants haureu de passar a recollir el vostre dorsal gratuït per l’Expo Sport, el divendres 10 de març entre les 10h i les 20h.

Un fet històric que l’organització ha volgut celebrar amb tots els participants i que serà el millor preludi per a la Zurich Marató de Barcelona de l’endemà, 12 de març.

Cercador de noticies