7 Novembre 2021

Data: 5 i 6 de novembre

Horari: De 10:00h a 20:00h

On: Pavelló núm. 2 de Fira de Barcelona a Montjuïc.

Inscripció: Entrada gratuïta.


La fira de l'esport més important d'Espanya

L'Expo Sports 2021 serà el millor punt de trobada entre els participants de la Zurich Marató Barcelona i qualsevol apassionat del running i dels esports en general. Al llarg de dos dies podràs conèixer les últimes novetats de les marques líders del sector. L'accés a l'Expo Sports és gratuït, així que pots convidar-hi a la família, amics o companys d'entrenament sense necessitat que estiguin inscrits a la prova. T'esperem!

Estands

L’Expo Sports comptarà amb marques de running, triatló, trail, nutrició, proves nacionals i internacionals a més d'una àmplia gamma de productes i serveis de salut i fitness. Marques líders que posaran a la teva disposició els seus productes i accessoris, a més d'un equip de professionals als quals podràs preguntar els teus dubtes. Allà podràs descobrir moltes de les principals novetats del sector. A més a més, trobaràs productes rebaixats i un espai amb productes ASICS especial edició Zurich Marató Barcelona.

Novetats 2021

Per a l’edició 2021 estem treballant per oferir-te una experiència única i innovadora gràcies a la implantació d'un espai central dinàmic i amb un valor afegit. En aquest punt podràs assistir a xerrades amb esportistes, entrevistes, debats o presentacions de gran interès per als entusiastes dels esports, que ens oferiran les marques presents a la Fira. Els seus coneixements segur que t'ajudaran a ampliar els teus coneixements esportius i millorar el teu rendiment.

A mesura que s'acosti la setmana de l'esdeveniment t'informarem del contingut i horari del nostre Espai Central.

Ubicació i transport

L'Expo Sports 2021 se celebrarà al pavelló 2 de Fira de Barcelona a Montjuïc, a l'avinguda Maria Cristina. Ubicació molt cèntrica i ben comunicada amb transport públic, pots consultar les millors opcions per arribar-hi: 

Metro:
L' organització ha arribat a un acord amb TMB per incrementar la freqüència de metros al llarg del matí de l'esdeveniment.

L1 Vermella:
Estació Espanya
L3 Verda:
Estació Espanya

Clica aquí per veure el mapa complet.

Rodalies

Estació Espanya:
A peu a 15 minuts pel Carrer Tarragona

Ferrocarrils Generalitat de Catalunya (FGC):
Estació Espanya:
A peu a 15 minuts per Carrer Tarragona

Autobús:
Línia 109 (Parada Plaça Espanya):
13. 23. 37. 46. 50. 65. 79. 91. 150. 165 i V7

Clica aquí per veure el mapa complet.

Encara no t'has inscrit?

Un canvi global comença per un primer pas individual: accepta el desafiament.

Main Sponsor

Institutional Partner

Main Partner

Official partner

Official Supplier

Solidarity partner