16 març 2025

Compte enrere oficial
:
:
:

Política de privacitat

 1. QUI ÉS EL DEL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT?

D’acord amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades personals facilitades seran tractats per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de gestionar la inscripció la *Marató de Barcelona (tractament 0639 – Esdeveniments esportius en l’espai públic organitzat per l’IBE). Així mateix, informem que les seves dades seran tractades per l’organitzador de l’esdeveniment esportiu, l’UTE ROSTEIXO RPM, que actuarà com a encarregat del tractament i sempre sota les directrius del responsable, l’Ajuntament de Barcelona per a gestionar la seva participació en l’esdeveniment i els fins especificats en el Reglament (d’ara endavant l’“Organitzador”).

Informació de contacte sobre protecció de dades de l’Organitzador:

 • Domicilio social: Gran Via 8-10, 7a Planta, 08902 HOSPITALET DE LLOBREGAT (Barcelona)
 • Correu electrònic: info@zurichmaratobarcelona.es
 • Telèfon de contacte: 934315533

D’acord amb la normativa de protecció de dades vigent, us informem que les vostres dades seran incloses dintre del tractament 0639 que s’aplica a procediments en matèria d’Esdeveniments i activitats esportives a l’espai públic organitzats per l’IBE. Podeu trobar més informació a aquesta fitxa informativa https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0639

Responsable Ajuntament de Barcelona, pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona

Finalitat Gestió d’esdeveniments esportius a l’espai públic organitzats per l’IBE.

Drets Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació o oposició sobre les vostres dades, mitjançant aquest formulari.

 • AMB QUINA FINALITAT ES TRACTARAN LES SEVES DADES PERSONALS I DURANT QUANT TEMPS?

Quan els usuaris facilitin dades personals a través dels formularis d’inscripció als esdeveniments/activitats gestionades per l’Organitzador a través dels formularis accessibles, les seves dades personals seran tractats per a les següents finalitats:

I. Quan els usuaris proporcionen dades personals a través del formulari de contacte, la finalitat és atendre les sol·licituds dels usuaris. Per a això es conservaran les seves dades personals durant tot el temps de la gestió de la seva consulta, i encara després, fins que prescriguin les eventuals responsabilitats derivades d’aquesta.

II. Quan els usuaris proporcionin les dades personals a través dels formularis d’inscripció a l’esdeveniment *Marató de Barcelona, la finalitat és gestionar i tramitar la participació de l’usuari. Per a això, les seves dades es conservaran durant el termini que duri l’esdeveniment/activitat en la qual s’inscrigui i, una vegada finalitzada la mateixa, durant el termini de prescripció de les accions legals que es puguin derivar d’aquesta.

III. Així mateix, en cas de subscriure’s a l’enviament de comunicacions comercials de les entitats organitzadores d’aquest esdeveniment, les seves dades seran cedides a més de la UTE ROSTEIXO RPM a:

–           Amaury Sport Organisation (NIF FR16383160348, tel: +33(0)1 41 33 14 00, Email: contact@aso.fr, domicilio social en Quai Ouest, 40-42 quai du point du Jour, 92100 Boulogne Billancourt, França) i ;

–           RPM Racing S.L.U. (NIF B-61514360, Email dpo@rpmsports.es, domicilio social en Avinguda de la Granvia de L’Hospitalet, 8 -10 6a Planta, L’Hospitalet de Llobregat, 08902, Barcelona).

podent revocar el seu consentiment en qualsevol moment dirigint-se a les adreces indicades anteriorment per a cada entitat, així com en cada correu que rebi en l’apartat de “donar-se de baixa”.

IV. Igualment tractem la fotografia/imatge per a la divulgació d’imatges en grup celebrant esdeveniments esportius d’organitzats per RPM per a fins informatius, divulgatius, comercials i publicitaris. La seva imatge i/o vídeo, amb o sense so, es conservaran mentre no es revoqui el consentiment durant un termini màxim de 20 anys.

V. Quan així ho requereixi el Reglament de participació en l’esdeveniment i mentre vostè no exerceixi el seu dret de supressió, tractarem les seves dades (el seu nom, cognoms, any de naixement i sexe) per a poder mostrar la posició que ocupa en el rànquing de participants en l’esdeveniment d’acord amb les categories d’aquest.

Tret que vostè revoqui el seu consentiment, s’aplicaran els terminis de conservació de les dades personals indicades anteriorment, per la qual cosa és la seva responsabilitat mantenir-los actualitzats.

 • QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE LES DADES?

Les bases legitimadores del tractament de les seves dades són les següents:

I.- L’execució de la relació contractual, per a gestionar i tramitar la seva participació, així com per a donar resposta a les consultes plantejades.

II.- El consentiment exprés de l’usuari, per a dur a terme l’enviament de comunicacions comercials de les entitats organitzadores d’aquest esdeveniment. Podent revocar el seu consentiment en qualsevol moment dirigint-se, en cas de Amaury Sport Organisation a contact@aso.fr: i, en cas de RPM RACING, SLU a: dpo@rpmsports.es. 

III.- L’interès legítim de l’Organitzador, per a informar sobre l’esdeveniment gestionat per la UTE.

IV.- En el cas de les imatges o la seva posició en el rànquing (i dades associades a aquesta publicació), amb la inscripció a l’esdeveniment, està autoritzant l’ús de les imatges tal com s’indica expressament en el Reglament de participació en l’esdeveniment, sense perjudici de la possibilitat de revocació de tal consentiment.

 • QUINES SÓN LES CATEGORIES DE DADES PERSONALS QUE ES TRACTARAN?

L’Organitzador tractarà les següents categories de dades personals:

 • Dades identificatives: nom, cognoms, DNI
 • Dades de contacte: telèfon, adreça postal, adreça de correu electrònic
 • Dades de característiques personals i socials: data de naixement, gènere, nacionalitat, aficions, afiliacions.
 • Dades econòmiques i bancàries: targeta de crèdit o dèbit,
 • Imatges captades en l’esdeveniment

Així com qualssevol altres dades personals que els usuaris facilitin a través dels formularis establerts en la nostra pàgina web i els seus subdominis.

En aquest sentit, s’informa els usuaris que les seves dades personals identificatives i la seva posició en el resultat final de l’esdeveniment esportiu, seran publicats a través de la web www.zurichmaratobarcelona.es, les seves xarxes socials, a través d’entitats col·laboradores, així com mitjans de comunicació.

Tingui en compte que aquestes dades seran visibles per altres participants i usuaris de la Plataforma.

 • DADES PERSONALS DE TERCERS

Quan els usuaris facilitin dades personals de familiars, amics, parelles o qualssevol altres tercers relacionats amb l’usuari, han de comprometre’s a informar de la present política de privacitat i en general dels termes aquí exposats i recaptar el consentiment d’aquests tercers per al tractament de les seves dades personals.

 • SEGURETAT DE LES DADES

L’Organitzador tenen implantades les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les seves dades i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que estan exposats.

 • QUI SÓN ELS DESTINATARIS DE LES DADES DE L’INTERESSAT?

Les seves dades personals podran ser comunicades a les següents entitats:

 • A proveïdors necessaris per a l’adequat compliment de les obligacions legals i/o de les finalitats indicades a dalt.
 • A las Administraciones Públicas que por ley corresponda.
 • Professionals que col·laborin amb l’Organitzador per a garantir la deguda atenció dels sol·licitants, així com la correcta prestació del servei requerit.
 • A les següents passarel·les de pagament: Redsys Servicios de Procesamiento, S.L. i PayPal (Europe) S.à r.l.

10. QUINS DRETS TÉ L’INTERESSAT?

L’interessat té dret a:

 • Accedir a les seves dades personals.
 • Rectificar les dades inexactes o incompletes.
 • Sol·licitar la cancel·lació de les seves dades quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollits.
 • A l’oposició o limitació del tractament de les seves dades personals sota els supòsits contemplats en la legislació vigent
 • A la portabilitat de les seves dades
 • A revocar el consentiment prestat, si és el cas.

En relació amb les imatges captades durant la celebració de l’esdeveniment, l’informem que pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. Com a conseqüència, podrà sol·licitar no aparèixer, vostè o el menor al qual representa, en fotografies o imatges de grup celebrant esdeveniments esportius, i en aquest cas no s’utilitzaran fotografies o imatges en les quals aparegui l’interessat, o es procedirà a sotmetre la fotografia a un procediment que no permeti la seva identificació.

Tant per a exercir els drets recollits, com per a qualsevol altra qüestió, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través d’info@zurichmaratobarcelona.es. Així mateix, en cas que es consideri vulnerats els seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Actualitzat a maig 2024

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner