7 Novembre 2021

Patrocinadors

Zurich

Forma part de la missió de Zurich participar i donar suport a iniciatives en matèria de patrocini esportiu, cultural, protecció del medi ambient, canvi climàtic i seguretat viària, per això donem suport a aquesta cursa popular des del 2011. Zurich és un proveïdor líder d’assegurances generals i de vida, multicanal, amb una xarxa global de filials i oficines a tot el món. Ofereix una àmplia gamma de productes i serveis de l'àrea de les assegurances generals i de vida a particulars, petites empreses, companyies mitjanes i grans, així com a multinacionals. Zurich, present a Espanya des de 1884, compta amb més de 2.000 empleats al nostre país. La companyia suma 2,5 milions de clients i 3,4 milions de pòlisses. A Espanya Zurich es troba entre les primeres asseguradores líders en els rànquings del sector.

 

Anar al lloc web

Asics

ASICS es va fundar el 1949 al Japó de la postguerra, amb la visió que la companyia fos una inspiració per a un canvi positiu; encoratjant a les persones a lluitar per una ment sana en un cos sa en un món sa. ASICS segueix avui en dia compromesa amb aquesta filosofia, i ha establert objectius ambiciosos per ajudar a mitigar els pitjors impactes del canvi climàtic, en forma d'objectius de reducció d'emissions basats en la ciència. Com a marca enfocada en la tecnologia i el producte, l'enfocament clau de l'estratègia de sostenibilitat d’ ASICS és reduir l'impacte dels processos i materials que fem servir per crear el nostre calçat i tèxtil, i el seu impacte en el final de la vida útil dels productes. Des del 2013 és el patrocinador tècnic de la prova.

Anar al lloc web

Caixabank

A CaixaBank tenim la vocació de ser una entitat propera i estretament vinculada als territoris on som presents. Per això, quan es tracta dels nostres patrocinis posem el focus en aquelles activitats que, tant des d'una perspectiva global com local, reflecteixen el caràcter de la marca i els valors que representa. Donem suport a les proves atlètiques més representatives a escala nacional, amb les que compartim valors com l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

Anar al lloc web

Hyundai

Hyundai Motor Company és el major fabricant sud-coreà d'automòbils. La seva seu principal està a la prefectura de Yangjae-Dong a la ciutat de Seocho-Gu a Seül. És el sisè fabricant d'automòbils més gran del món. El logo de Hyundai és una "H" estilitzada que simbolitza a dues persones, la companyia i els clients. El seu lema és "Ara i per sempre". El seu model Hyundai Nexo és el cotxe oficial de la Zurich Marató Barcelona. Aquest model es tracta del màxim representant del compromís de Hyundai amb el desenvolupament de tecnologies respectuoses amb el medi ambient.

Anar al lloc web

Finisher

Finisher t'ofereix una línia de productes de salut i nutrició pensada per millorar el teu rendiment, per ajudar-te en el teu dia a dia. El nostre objectiu és mantenir la teva energia com sempre, des d'una base científica que ofereix qualitat, seguretat i eficàcia. Perquè no hi ha cansament ni fatiga que pugui amb tu. Els gels Endurance de Finisher seran presents en 3 punts d'avituallament de la Zurich Marató Barcelona.

Anar al lloc web

Garmin

Tres simples paraules que descriuen els nostres productes, la nostra empresa, la nostra cultura … el nostre futur. Com a proveïdor líder en navegació, estem compromesos amb la realització de productes d’alta qualitat per al sector de l’automoció, l’aviació, el marítim i les activitats a l’aire lliure i esportives, una part essencial en les vides dels nostres clients. El nostre model empresarial basat en la “integració vertical” desenvolupa tots els processos de disseny, fabricació, màrqueting i emmagatzematge de forma interna, el que ens proporciona un major control sobre els terminis, la qualitat i el servei. Els nostres productes d’ús senzill no només estan sol·licitats pel seu disseny atractiu, la seva qualitat superior i el seu preu competitiu, sinó també per les seves innovadores característiques que milloren les vides dels nostres clients. Garmin té més de 11.400 treballadors en 50 oficines de tot el món.

Anar al lloc web

Hotel Crowne Plaza

Convertim la teva estada en una experiència. Les persones que formem aquest hotel cuidem cada detall perquè la teva estada sigui una experiència inoblidable. El nostre compromís va més enllà del merament professional, portant la nostra feina a una vessant personal.

T'escoltem, aprenem de tu i del que ens dius, i això, juntament amb la nostra passió i dedicació és el que ens converteix en molt més que un servei.

Anar al lloc web

Grupo Godo

El Grup Godó és líder destacat a Catalunya en tots els suports de comunicació rellevants. Els seus orígens es remunten al 1881 amb la creació del diari "La Vanguardia", però la família Godó va reorganitzar la companyia com un holding multimèdia el 1998, que produeix continguts de qualitat i té la seva seu central al número 477 de la Diagonal de Barcelona. L'emissora de ràdio RAC1, el diari esportiu Mundo Deportivo o la cadena de televisió privada 8TV són alguns dels seus mitjans de comunicació més importants del grup.

Anar al lloc web

Men’s Health

És la revista masculina més gran del món, amb quaranta edicions a quaranta-set països. Men's Health és la revista líder a Espanya per a homes que viuen una vida sana sense descuidar el seu estil, i que volen sentir-se bé, tant per dins com per fora. Men's Heath és una revista del grup Hearst Espanya amb una audiència de més de 230.000 lectors en la seva edició impresa i més de 2.700.000 visitants únics al mes a la seva pàgina web (menshealth.es). Qui no coneix el Repte Men's Health? Qui no ha volgut tenir els abdominals de la portada de Men's Health? Descobreix amb MH les claus per millorar la teva vida amb consells sobre fitness, equipaments esportius, entrenaments, alimentació sana, moda, bellesa i tecnologia.

Anar al lloc web

Women’s Health

Women 's Health és la revista per a dones que viuen l'esport i el benestar com a filosofia de vida. Women's Health inspira i ajuda a les seves lectores a treure el màxim partit a les seves vides d'una forma saludable, donant resposta a la seva creixent demanda d'informació sobre salut, esport, nutrició, entrenament, benestar, bellesa i moda. Més de 13.000 lectores gaudeixen cada mes d'aquesta publicació del grup Hearst Espanya, que a més ens ofereix els millors consells d'entrenament i vida sana a la seva pàgina web womenshealth.es amb una audiència de més de 250.000 visitants únics al mes. Entra a l'univers WH i obté la millor versió de tu mateixa.

Anar al lloc web

Radio Flaixbac

Ràdio Flaixbac és una emissora de ràdio propietat del Grup Flaix inaugurada l'1 de novembre de 1994. Es caracteritza per ser una ràdio musical en català on s'emeten els èxits més importants d'Europa i la resta del món donant prioritat a totes les novetats, combinats amb els que van marcar els anys 1990. Emet a Catalunya i la Comunitat Valenciana (Espanya), Pirineus Orientals (a França) i Andorra, i també per internet. L'eslògan de l'emissora és "la ràdio musical de Catalunya".

Anar al lloc web

Encara no t'has inscrit?

Un canvi global comença per un primer pas individual: accepta el desafiament.

Main Sponsor

Institutional Partner

Main Partner

Official partner

Official Supplier

Solidarity partner