19 març 2023

Patrocinadors

Zurich_Logo

Forma part de la missió de Zurich participar i donar suport a iniciatives en matèria de patrocini esportiu, cultural, protecció del medi ambient, canvi climàtic i seguretat viària, per això donem suport a aquesta cursa popular des del 2011. Zurich és un proveïdor líder d’assegurances generals i de vida, multicanal, amb una xarxa global de filials i oficines a tot el món. Ofereix una àmplia gamma de productes i serveis de l’àrea de les assegurances generals i de vida a particulars, petites empreses, companyies mitjanes i grans, així com a multinacionals. Zurich, present a Espanya des de 1884, compta amb més de 2.000 empleats al nostre país. La companyia suma 2,5 milions de clients i 3,4 milions de pòlisses. A Espanya Zurich es troba entre les primeres asseguradores líders en els rànquings del sector.

Anar al lloc web

L’aliança amb ZMB segueix la nostra voluntat de contribuir a la salut i el benestar de la societat, així com acompanyar els nostres clients en els seus reptes i formar part de les seves experiències esportives. Per això estem molt contents de donar suport a una de les Maratons més espectaculars i màgiques del món.

Deporvillage és la botiga en línia de material esportiu líder a Espanya, i un dels referents a Europa. Està especialitzada en ciclisme, running i esports outdoor. Actualment comercialitza a tot el món més de 100.000 articles procedents de prop de 500 marques de primer nivell i compta amb més de 2,5 milions de clients, i més de 5 milions de visites mensuals.

Anar al lloc web

Hyundai El fabricant sud-coreà d’automòbils, fundat el 1967, és el proveïdor oficial de cotxes de la Zurich Marató Barcelona. L’IONIQ 5, recentment guardonat amb el premi “Cotxe de l’Any a Catalunya 2022” serà l’encarregat d’obrir la prova i guiar els atletes fins a la línia de meta. Des del 2013, Hyundai ha liderat el desenvolupament de la mobilitat sostenible gràcies a la seva gamma de vehicles 100% elèctrics.

Anar al lloc web

Finisher t’ofereix una línia de productes de salut i nutrició pensada per millorar el teu rendiment, per ajudar-te en el teu dia a dia. El nostre objectiu és mantenir la teva energia com sempre, des d’una base científica que ofereix qualitat, seguretat i eficàcia. Perquè no hi ha cansament ni fatiga que pugui amb tu. Els gels Endurance de Finisher seran presents en 3 punts d’avituallament de la Zurich Marató Barcelona.

Anar al lloc web

La Yamaha Motor Company Limited, és una companyia japonesa amb seu central a Iwata, Japó, part de Yamaha Corporation, especialitzada en fabricació de quads, motocicletes, motoneus, motors fora de borda, motos d’aigua i motors de vehicles.

Anar al lloc web

Aquarius és un refresc pertanyent a The Coca-Cola Company. Va ser creada al Japó el 1978 i es va comercialitzar per primera vegada el 1984 com una resposta a la beguda esportiva anomenada Pocari.

Anar al lloc web

Hotel InterContinental BCN Convertim la teva estada en una experiència. Les persones que formem aquest hotel cuidem cada detall perquè la teva estada sigui una experiència inoblidable. El nostre compromís va més enllà del professional, fent de la nostra feina una cosa personal. T’escoltem, aprenem del que és teu i del que ens dius, i això, juntament amb la nostra passió i dedicació, és el que ens converteix en molt més que un servei.

Anar al lloc web

Running.es és un mitjà digital especialitzat en notícies de running i trail: Proves i informació de sabatilles i tèxtil, entrenaments, consells, nutrició i concursos.

Anar al lloc web

Yopro son uns bojos per les proteïnes que estàn tan aficionats als esports i a l’exercici físic com tu. Per això han creat YoPRO, una deliciosa gama de yogurts i batuts alts en proteïnes. 

Els seus productes venen en diferents formats, sabors i gramatges de proteïna: des del iogurt de cullera amb 15g de proteïna per unitat, fins als ioguts líquids i batuts UHT amb 25g de proteïna per unitat.

Anar al lloc web

Fisioreact. Sponsor oficial de recuperació de la Marató.

La fisioteràpia és una disciplina que serveix tant per tractar lesions físiques, com per prevenir-les, per la qual cosa és imprescindible tenir-la en compte en el nostre dia a dia. La fisioteràpia engloba diferents tractaments i teràpies per ajudar a mantenir-te en un estat òptim de salut.

Anar al lloc web

Corny. Una acurada selecció i procés d’elaboració dels ingredients: la qualitat és la seva principal prioritat durant la producció.

Anar al lloc web

Tens ganes de 2024?

Un canvi global comença per un primer pas individual. Accepta el repte de la Zurich Marató Barcelona 2024. Atreveix-te a viure una cosa única! Inscripcions properament!

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Supplier

Media Partner