10 març 2024

Compte enrere oficial
:
:
:

Patrocinadors

Zurich_Logo

Title sponsor –  Zurich. Forma part de la missió de Zurich participar i donar suport a iniciatives en matèria de patrocini esportiu, cultural, protecció del medi ambient, canvi climàtic i seguretat viària, per això donem suport a aquesta cursa popular des del 2011.

Anar al lloc web

Official partner – Corny. Barretes fàcils de portar per gaudir quan i on vulguis. Les barretes de cereals són la seva passió i ho han estat durant més de 30 anys.

Anar al lloc web

Official partner – Finisher. Finisher t’ofereix una línia de productes de salut i nutrició pensada per millorar el teu rendiment, per ajudar-te en el teu dia a dia, sigui quin sigui. Mantenir la teva energia com sempre, des d’una base científica que ofereix qualitat, seguretat i eficàcia.

Els gels Endurance de Finisher estaran presents a 3 punts d’avituallament de la Zurich Marató Barcelona.

Anar al lloc web

Official partner – Hyundai. És el proveïdor oficial de cotxes de la Zurich Marató Barcelona. L’IONIQ 5, recentment guardonat amb el premi ‘cotxe de l’any a Catalunya 2022’, serà l’encarregat d’obrir la prova i guiar els atletes fins a la línia de meta. Des del 2013, Hyundai ha liderat el desenvolupament de la mobilitat sostenible gràcies a la seva gamma de vehicles 100% elèctrics.

Anar al lloc web

Official partner – La Yamaha Motor Company Limited, és una companyia japonesa, especialitzada en fabricació de quads, motocicletes, motoneus, motors fora de borda, motos d’aigua i motors de vehicles. Aquesta és el proveïdor oficial de motocicletes de la Zurich Marató Barcelona.

Anar al lloc web

Official supplier – Aquarius. Un refresc pertanyent a The Coca-Cola Company.

Aquarius tindrà presència als avituallaments de la Zurich Marató Barcelona.

Anar al lloc web

Official supplier – Fisioreact. Patrocinador oficial de recuperació de la Zurich Marató Barcelona.

La fisioterapia és una disciplina que serveix tant per tractar lesions físiques, com per prevenir-les, perquè és imprescindible tenir-la en compte en el nostre dia a dia. La fisioterapia engloba diferents tractaments i teràpies per ajudar a mantenir-te en un estat òptim de salut.

Anar al lloc web

Official supplier – Hotel InterContinental BCN. Hotel oficial de la Zurich Marató Barcelona. Converteixen la teva estança en una experiència.

Anar al lloc web

Official supplier – Renfe. Una iniciativa amb què Renfe reafirma la seva aposta com a Tren de l’Esport Espanyol i amb què les dues organitzacions volen promocionar l’ús del tren com a mètode de transport sostenible per als participants en aquestes carreres multitudinàries de Barcelona.

El cap de setmana de la Zurich Marató Barcelona, ​​tots els runners tindran a la seva disposició un codi de descompte per moure’s en transport públic.

Anar al lloc web

Official supplier – Kuoni Tumlare. Kuoni Tumlare és el patrocinador oficial d’allotjament per a Zurich Marató Barcelona.

Durant el cap de setmana de Zurich Marató Barcelona, ​​Kuoni Tumlare ofereix preus especials d’allotjament per a tots els nostres runners.

Anar al lloc web

Media partner – Grupo Godó.

Anar al lloc web

Media partner – La Vanguardia. Un diari matinal d’informació general editat a Barcelona per a tot Espanya, que pertany al Grup Godó.

Anar al lloc web

Media partner – Mundo deportivo. Un diari esportiu espanyol editat a Barcelona pel Grup Godó. Se centra principalment a informar sobre l’actualitat futbolística, especialment la del Futbol Club Barcelona, ​​i la poliesportiva.

 

Anar al lloc web

Media partner – RAC1.

Anar al lloc web

Media partner – Running.es. Mitjà digital especialitzat en notícies de running i trail: Proves i informació de sabatilles i tèxtil, entrenaments, consells, nutrició i concursos.

 

Anar al lloc web

Charity partner – Migranodearena.

Anar al lloc web

Charity partner – Zurich Foundation. Creant junts un futur millor per les persones vulnerables.

Zurich donarà 1€ per cada persona que finalitzi la Zurich Marató a favor de la Fundació Institut Guttmann.

Anar al lloc web

Ja tens ganes de 2024?

Un canvi global comença per un primer pas individual. Accepta el desafiament de la Zurich Marató Barcelona 2024.

Atreveix a superar-te.

Title Sponsor

Organizer

Official sponsor

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner