19 març 2023

Compte enrere oficial by
:
:
:

Patrocinadors

Forma part de la missió de Zurich participar i donar suport a iniciatives en matèria de patrocini esportiu, cultural, protecció del medi ambient, canvi climàtic i seguretat viària, per això donem suport a aquesta cursa popular des del 2011. Zurich és un proveïdor líder d’assegurances generals i de vida, multicanal, amb una xarxa global de filials i oficines a tot el món. Ofereix una àmplia gamma de productes i serveis de l’àrea de les assegurances generals i de vida a particulars, petites empreses, companyies mitjanes i grans, així com a multinacionals. Zurich, present a Espanya des de 1884, compta amb més de 2.000 empleats al nostre país. La companyia suma 2,5 milions de clients i 3,4 milions de pòlisses. A Espanya Zurich es troba entre les primeres asseguradores líders en els rànquings del sector.

Anar al lloc web

L’aliança amb ZMB segueix la nostra voluntat de contribuir a la salut i el benestar de la societat, així com acompanyar els nostres clients en els seus reptes i formar part de les seves experiències esportives. Per això estem molt contents de donar suport a una de les Maratons més espectaculars i màgiques del món.

Deporvillage és la botiga en línia de material esportiu líder a Espanya, i un dels referents a Europa. Està especialitzada en ciclisme, running i esports outdoor. Actualment comercialitza a tot el món més de 100.000 articles procedents de prop de 500 marques de primer nivell i compta amb més de 2,5 milions de clients, i més de 5 milions de visites mensuals.

Anar al lloc web

Des de fa més de 45 anys, Polar és reconeguda com a marca líder en oferir guies personalitzades per a l’entrenament, la salut i el benestar. Amb la millor tecnologia per mesurar del món i informació d’usuaris basada en dades, ajuda a persones -tant principiants com atletes professionals- a tenir una vida més feliç i saludable.

Reconeguda per la seva inigualable dedicació a la ciència i el seu profund coneixement de l’esport, el benestar i la tecnologia, Polar s’ha consolidat a tot el món dins de la indústria com a marca de referència per a qualsevol persona que vulgui descobrir el seu veritable potencial. La nostra guardonada gamma de productes inclou wearables esportius pioners que funcionen amb les aplicacions d’entrenament Polar i altres serveis a cloud.

Amb seu central a Kempele, Finlàndia, la companyia opera a més de 80 països inclosa la seu als EUA, i els seus productes es distribueixen a través de més de 35.000 punts de venda a tot el món. Polar Electro Ibérica (amb seu a Barcelona), filial de Polar Electro Oy, ofereix a Espanya i Portugal un servei complet de venda, màrqueting, distribució i atenció post venda al client. Polar Electro Ibérica col·labora habitualment amb institucions, equips, esportistes individuals i esdeveniments esportius. Més informació a: www.polar.com.

 

Anar al lloc web

Hyundai El fabricant sud-coreà d’automòbils, fundat el 1967, és el proveïdor oficial de cotxes de la Zurich Marató Barcelona. L’IONIQ 5, recentment guardonat amb el premi “Cotxe de l’Any a Catalunya 2022” serà l’encarregat d’obrir la prova i guiar els atletes fins a la línia de meta. Des del 2013, Hyundai ha liderat el desenvolupament de la mobilitat sostenible gràcies a la seva gamma de vehicles 100% elèctrics.

Anar al lloc web

Finisher t’ofereix una línia de productes de salut i nutrició pensada per millorar el teu rendiment, per ajudar-te en el teu dia a dia. El nostre objectiu és mantenir la teva energia com sempre, des d’una base científica que ofereix qualitat, seguretat i eficàcia. Perquè no hi ha cansament ni fatiga que pugui amb tu. Els gels Endurance de Finisher seran presents en 3 punts d’avituallament de la Zurich Marató Barcelona.

Anar al lloc web

Colnatur és la marca especialista en col·lagen de Laboratoris Ordesa. Les seves propietats procedeixen de la proteïna de col·lagen Colnatur®, que contribueix a conservar la massa muscular i al manteniment dels ossos en condicions normals. A més, suma altres ingredients com la vitamina C, que afavoreix la formació del col·lagen per al funcionament normal d’ossos, cartílags, genives, dents i pell.

La gamma de productes Colnatur està especialment dissenyada per oferir una ajuda nutritiva a esportistes, a persones a partir de 40 anys i, en general, a tots aquells que vulguin cuidar-se i protegir les seves articulacions, músculs i ossos de forma natural per continuar fent allò que els mou.

Anar al lloc web

La Yamaha Motor Company Limited, és una companyia japonesa amb seu central a Iwata, Japó, part de Yamaha Corporation, especialitzada en fabricació de quads, motocicletes, motoneus, motors fora de borda, motos d’aigua i motors de vehicles.

Anar al lloc web

Corny és la marca internacional de snacks del Grup Hero. Corny, la barreta de cereals amb cacau sostenible certificat, aposta per la televisió per arribar al gran públic i aconseguir notorietat i abast a la seva campanya de llançament, gràcies al medi rei en grans cobertures.

Anar al lloc web

Aquarius és un refresc pertanyent a The Coca-Cola Company. Va ser creada al Japó el 1978 i es va comercialitzar per primera vegada el 1984 com una resposta a la beguda esportiva anomenada Pocari.

Anar al lloc web

Hotel InterContinental BCN Convertim la teva estada en una experiència. Les persones que formem aquest hotel cuidem cada detall perquè la teva estada sigui una experiència inoblidable. El nostre compromís va més enllà del professional, fent de la nostra feina una cosa personal. T’escoltem, aprenem del que és teu i del que ens dius, i això, juntament amb la nostra passió i dedicació, és el que ens converteix en molt més que un servei.

Anar al lloc web

TOI TOI és una empresa líder a Banys portàtils, Lavabos portàtils i de lloguer de sistemes sanitaris.

Anar al lloc web

La Fundació migranodearena és una entitat sense ànim de lucre que connecta persones, empreses i organitzacions del tercer sector social i ONG mitjançant eines digitals i projectes innovadors. La fundació migranodearena fomenta la participació ciutadana a favor de causes solidàries.

Anar al lloc web

La Z Zurich Foundation és una fundació benèfica finançada per diversos membres del Grup d’Assegurances Zurich (Zurich). És el principal vehicle mitjançant el qual Zurich duu a terme la seva estratègia global d’inversió a la comunitat. Està d’acord amb el programa de sostenibilitat, el propòsit i els valors de Zuric i la seva cultura.

Anar al lloc web

El Grup Godó és líder destacat a Catalunya a tots els suports de comunicació rellevants. Els seus orígens es remunten al 1881 amb la creació del diari “La Vanguardia”, però la família Godó va reorganitzar la companyia com un hòlding multimèdia el 1998, que produeix continguts de qualitat i té la seu central al número 477 de la Diagonal de Barcelona. L’emissora de ràdio RAC 1, el diari esportiu Mundo Deportivo o la cadena de televisió privada 8TV són alguns dels seus mitjans de comunicació amb més èxit.

Anar al lloc web

Ràdio Flaixbac Ràdio Flaixbac és una emissora de ràdio propietat del Grup Flaix inaugurada l’1 de novembre de 1994. Es caracteritza per ser una ràdio musical en català on s’emeten els èxits més importants d’Europa i la resta del món donant prioritat a totes les novetats , combinats amb els que van marcar els anys 1990s. Emet a Catalunya i el País Valencià (a Espanya), Pirineus Orientals (a França) i Andorra, i també per internet. L’eslògan de l’emissora és “la ràdio musical de Catalunya”.

Anar al lloc web

Running.es és un mitjà digital especialitzat en notícies de running i trail: Proves i informació de sabatilles i tèxtil, entrenaments, consells, nutrició i concursos.

Anar al lloc web

Tens ganes de 2023?

Un canvi global comença per un primer pas individual. Accepta el repte de la Zurich Marató Barcelona 2023. Vols saber més sobre la propera edició. Subscriu-te a la newsletter!

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner

Este sitio web está registrado en wpml.org como sitio de desarrollo.