16 març 2025

Compte enrere oficial
:
:
:

Patrocinadors

Zurich_Logo

Title sponsor –  Zurich. Forma part de la missió de Zurich participar i donar suport a iniciatives en matèria de patrocini esportiu, cultural, protecció del medi ambient, canvi climàtic i seguretat viària, per això donem suport a aquesta cursa popular des del 2011.

Anar al lloc web

Official partner – On. Empresa suïssa dedicada a la fabricació d’indumentària i calçat esportiu, sobretot calçat per a córrer.

Anar al lloc web

Official partner – Finisher. Finisher t’ofereix una línia de productes de salut i nutrició pensada per millorar el teu rendiment, per ajudar-te en el teu dia a dia, sigui quin sigui. Mantenir la teva energia com sempre, des d’una base científica que ofereix qualitat, seguretat i eficàcia.

Els gels Endurance de Finisher estaran presents a 3 punts d’avituallament de la Zurich Marató Barcelona.

Anar al lloc web

Official partner – Hyundai. És el proveïdor oficial de cotxes de la Zurich Marató Barcelona. L’IONIQ 5, recentment guardonat amb el premi ‘cotxe de l’any a Catalunya 2022’, serà l’encarregat d’obrir la prova i guiar els atletes fins a la línia de meta. Des del 2013, Hyundai ha liderat el desenvolupament de la mobilitat sostenible gràcies a la seva gamma de vehicles 100% elèctrics.

Anar al lloc web

Official partner – La Yamaha Motor Company Limited, és una companyia japonesa, especialitzada en fabricació de quads, motocicletes, motoneus, motors fora de borda, motos d’aigua i motors de vehicles. Aquesta és el proveïdor oficial de motocicletes de la Zurich Marató Barcelona.

Anar al lloc web

Official Timing Partner – Garmin Des de rellotges de running amb GPS per a principals fins a rellotges per a corredors d’elit, tenim un company d’entrenament perfecte per a tu. Garmin es distingeix per la tecnologia avançada i l’enfocament centrat en el rendiment. Equipat amb un GPS precís, ofereix un seguiment fiable del ritme cardíac directament des del canell. Ideal per a atletes i entusiastes del fitness que busquen un dispositiu que combini precisió i funcionalitat per millorar-ne el rendiment.

Anar al lloc web

Official Supplier – VERI.

L’aigua de Veri prové del desgel i de les pluges de l’alt Pirineu, lluny de qualsevol agressió urbana i industrial. Brolla espontàniament, fresca i pura, a 1.235 metres d’altitud.

La nostra aigua es filtra de manera natural a través de formacions rocoses calcàries. D’aquesta manera, s’enriqueix lentament amb les sals minerals i els oligoelements propis del subsol pirinenc.

Anar al lloc web

Official supplier – Aquarius. Un refresc pertanyent a The Coca-Cola Company.

Aquarius tindrà presència als avituallaments de la Zurich Marató Barcelona.

Anar al lloc web

Official supplier – Renfe. Una iniciativa amb què Renfe reafirma la seva aposta com a Tren de l’Esport Espanyol i amb què les dues organitzacions volen promocionar l’ús del tren com a mètode de transport sostenible per als participants en aquestes carreres multitudinàries de Barcelona.

El cap de setmana de la Zurich Marató Barcelona, ​​tots els runners tindran a la seva disposició un codi de descompte per moure’s en transport públic.

Anar al lloc web

Media partner – Grupo Godó.

Anar al lloc web

Media partner – La Vanguardia. Un diari matinal d’informació general editat a Barcelona per a tot Espanya, que pertany al Grup Godó.

Anar al lloc web

Media partner – Mundo deportivo. Un diari esportiu espanyol editat a Barcelona pel Grup Godó. Se centra principalment a informar sobre l’actualitat futbolística, especialment la del Futbol Club Barcelona, ​​i la poliesportiva.

 

Anar al lloc web

Media partner – RAC1.

Anar al lloc web

Charity partner – Migranodearena.

Anar al lloc web

Charity partner – Zurich Foundation. Creant junts un futur millor per les persones vulnerables.

Zurich donarà 1€ per cada persona que finalitzi la Zurich Marató a favor de la Fundació Institut Guttmann.

Anar al lloc web

Ja tens ganes de 2025?

Un canvi global comença per un primer pas individual. Accepta el desafiament de la Zurich Marató Barcelona 2025.

Atreveix a superar-te.

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner