19 març 2023

EcoMarató

Un dels objectius prioritaris de la Zurich Marató Barcelona és minimitzar l'impacte que la prova pugui deixar sobre el medi ambient. Amb el propòsit principal de convertir la gran festa esportiva en un acte de respecte a la ciutat, als seus ciutadans i al medi ambient, aplicarem mesures concretes per fer de la Zurich Marató Barcelona, una prova sostenible. 

Incentivar l’ús del transport públic

Barcelona és una ciutat amb una xarxa de transport públic molt àmplia, de manera que et podràs moure per tot arreu en transport públic.

A continuació, et mostrem els diversos transports públics per accedir a la zona de la sortida / arribada de la Zurich Marató Barcelona.

Metro:

L’ organització ha arribat a un acord amb TMB per incrementar la freqüència de metros al llarg del matí de l’esdeveniment

L1 Vermella:

Des de l’Hospital de Bellvitge (Bellvitge) fins a Fondo (Sta. Coloma de Gramanet)

L3 Verda:

de Zona Universitària a Trinitat Nova

Autobús:

Les següents línies passen per Plaça Espanya:
13. 23. 37. 46. 50. 65. 79. 91. 150. 165 y V7

Rodalies:
Estació de Sants:
Menys de 15 minuts caminant des de l’Estació de Sants.

L’ organització ha arribat a un acord amb RENFE RODALIES de manera que els inscrits de la Zurich Marató Barcelona podran viatjar aquest dia gratuïtament.

Barcelona i el bicing

Gaudeix d'un passeig en bicicleta per Barcelona, la ciutat et semblarà encara més bonica. La zona de la sortida/arribada de la Zurich Marató Barcelona disposa de 15 estacions en un radi de menys de 750 metres.

Contenidor Groc, plàstic. Blau, paper i Verd, vidre.

Tot pot reciclar-se i trobaràs a pràcticament cada cantonada contenidors de reciclatge. A més, en els punts verds de la teva ciutat podràs reciclar tot tipus de materials.

Per atendre les necessitats de reciclatge i recollida selectiva durant el recorregut de la Zurich Marató Barcelona, el dispositiu de neteja es complementa amb:

19 contenidors grans pel cartró
85 contenidors grans pel plàstic
18 contenidors grans pel producte orgànic
18 contenidors grans pel rebuig
100 papereres de cartó

Independentment de tots ells, s’ estableixen dispositius per a la recollida de les samarretes que els corredors rebutgen al punt de sortida i també per a la recollida dels xips de cronometratge de lloguer.

Lavabos químics
Trobaràs més de 200 lavabos químics i urinaris a la teva disposició.
Ajuda’ns a preservar el nostre planeta!

Tens ganes de 2024?

Un canvi global comença per un primer pas individual. Accepta el repte de la Zurich Marató Barcelona 2024. Atreveix-te a viure una cosa única! Inscripcions properament!

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Supplier

Media Partner