19 març 2023

Gravació de medalla

Com pots reservar aquest servei?

Contracta el servei al realitzar la teva inscripció o a la mateixa Expo Sports, els dies previs tant el divendres com dissabte.

Si contractes el servei a la Fira del corredor, a l'stand de "Gravació de Medalla", t'entregarem una polsera que hauràs de portar el dia de la prova (preu 8€).

Si has contractat el servei en el moment d'inscriure't, al teu dorsal trobaràs la marca d'una medalla, indicatiu que tens el servei contractat. En aquest cas no és necessària la polsera.

Recorda portar amb tu la polsera que acreditarà la teva reserva el dia de la cursa, ja que sense ella no podràs efectuar aquest servei en el cas que es contractés el servei a Expo Sports.

Zurich Marato Barcelona grabación medalla

Gravació de medalla amb el teu nom i temps de la Marató

PACK FOTOS

Si vols un record inoblidable de la teva participació a la Zurich Marató de Barcelona, pots reservar el teu pack de fotos, que et permetrà recordar per sempre la teva participació a la marató barcelonina (preu 34€).

Fotos professionals i espectaculars des de diferents trams emblemàtics del recorregut, finalitzant a la línia de meta, a l'Avinguda Mª Cristina.

Tens ganes de 2024?

Un canvi global comença per un primer pas individual. Accepta el repte de la Zurich Marató Barcelona 2024. Atreveix-te a viure una cosa única! Inscripcions properament!

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Supplier

Media Partner