19 març 2023

Data: 17 i 18 de març 2023

Horari: De 10h a 20h

On: Fira de Barcelona a Montjuïc. Pavelló 7 junt a les Columnes de Puig i Cadafalch

Accés: Entrada gratuïta. 45.000 visitants i 6.000m2


La fira de l’esport de referència

Si ets una marca relacionada amb el món del running, l'esport i uns hàbits de vida saludables, a l'Expo Sports trobaràs un dels millors aparadors per poder arribar al teu públic.

Emmarcada dins de la setmana de celebració de la Zurich Marató Barcelona, tots els participants a la prova passen per aquest espai a recollir els seus dorsals i bossa del corredor. És el millor punt de trobada entre aquelles persones amants de l'esport i d'uns hàbits de vida saludables.

En la seva última edició, l'Expo Sports va acollir 45.000 persones de tot el món que van tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà i de manera personalitzada, els productes de les marques presents. Una manera directa d'arribar a un client potencial amb el qual podràs parlar de tu a tu i conèixer directament els seus dubtes, prioritats i interessos.

Descarrega el dossier de l'Expo Sports 2023

Escenari central

Gràcies a un espai central dinàmic, podràs presentar els teus productes, novetats o realitzar xerrades informatives perquè el missatge de la teva marca arribi a tots els assistents. Una zona oberta al centre de l'Expo Sports, que li donarà veu i visibilitat a la teva marca.

Sol·licita informació

Si estàs interessat en obtenir més informació per aquesta edició 2023, pots enviar-nos un correu electrònic a la següent adreça exposports@rpm-mktg.es o omplint el següent formulari.

  Ubicació i transport

  L'Expo Sports se celebrarà al recinte de Fira de Barcelona, a Montjuïc junt a l'avinguda Maria Cristina. Ubicació molt cèntrica i ben comunicada amb transport públic, pots consultar les millors opcions per arribar-hi: 

  Metro:
  La organización ha llegado a un acuerdo con TMB para incrementar la frecuencia de metros durante la mañana del evento.

  L1 Roja:
  Estació Espanya
  L3 Verde:
  Estació Espanya

  Clica aquí para ver el mapa completo.

  Cercanias:
  Estació Espanya:
  A pie a 15 minutos por Calle Tarragona

  Ferrocarrils Generalitat de Catalunya (FGC):
  Estació Espanya:
  A pie a 15 minutos por Calle Tarragona

  Bus:
  Las siguientes líneas pasan por Plaça Espanya:
  13. 23. 37. 46. 50. 65. 79. 91. 150. 165 y V7

  Clica aquí para ver el mapa completo.

  Tens ganes de 2024?

  Un canvi global comença per un primer pas individual. Accepta el repte de la Zurich Marató Barcelona 2024. Atreveix-te a viure una cosa única! Inscripcions properament!

  Title Sponsor

  Organizer

  Main Partner

  Official Partner

  Official Supplier

  Media Partner