7 Novembre 2021

Zurich Marató Barcelona i migranodearena

Corre per una bona causa amb migranodearena

La Zurich Marató Barcelona 2021 també és solidaritat. Per aquest motiu, et facilita la possibilitat de donar suport a una causa social a través de la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org 

Donar una dimensió solidària a la prova esportiva esdevé una motivació extra per als esportistes donat que el seu esforç, no només els aporta una gratificació personal, sinó que a més a més els proporciona la satisfacció de veure com aquest esforç té un impacte en la vida dels més desfavorits. Sobretot, en aquests moments amb tantes necessitats.

Els primers 100 corredors que es creïn un repte a migranodearena, se'ls premiarà amb un dorsal solidari gratuït.

El que et proposem és molt senzill: afegeix un repte solidari al teu repte esportiu i dóna suport a la causa solidària que més et motivi. Has de mobilitzar al teu entorn per sumar granets de sorra de moltes persones.

Pots donar suport a la causa que més t'interessi: pot ser un projecte vinculat a la Covid-19, donar suport a la salut i investigació mèdica, l'exclusió social, un projecte de cooperació internacional, suport a la infància, al medi ambient, etc. A migranodearena.org hi ha més de 2.800 entitats sense ànim de lucre a qui dedicar la teva marató.

Corre per una causa solidària

Com crear-te un repte a migranodearena.org

Per crear un repte solidari a migranodearena.org has de seguir els següents passos:

01

Entra a migranodearena.org, registra’t o inicia sessió

02

 Clica el botó "Crea el teu repte"

03

Selecciona la categoria "Prova esportiva" i la prova "Zurich Marató Barcelona 2021”

04

Escull l’ ONG que vulguis recolzar

05

Descriu el teu repte solidari: explica la teva història, afegeix fotos i un vídeo i estableix l’objectiu de recaptació.

06

Comparteix el teu repte solidari: anima als teus familiars i amics a col·laborar-hi.

Dorsal gratis

Per rebre el teu dorsal gratis has de recaptar un mínim de 500 € a favor d'una causa social. No et preocupis que no estàs sol, t'ajudarem a aconseguir els 500 € de recaptació, et farem arribar uns consells perquè et resulti molt fàcil recaptar amb èxit. Només que 25 persones et donin 20 euros, ja ho tens!

Si vols crear el teu repte solidari, podem ajudar-te, podeu contactar amb migranodearena.org a info@migranodearena.org.

Z Zurich Foundation

La Z Zurich Foundation iguala el 50% de la quantitat donada

Zurich Seguros és el "title sponsor" de la Zurich Marató Barcelona ​​i, a través de la seva fundació, la Z Zurich Foundation, dóna suport a tots els runners solidaris que creen un repte a migranodearea.org. I per això l'entitat dóna el 50% dels fons recaptats en cada un dels reptes solidaris creats a migranodearena.org a favor de la Fundació Guttmann.

La Fundació Guttmann

L'Institut Guttmann és una entitat sense ànim de lucre. Té per objectiu principal promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d'origen neurològic, desenvolupar la investigació i la docència en aquest àmbit de la neurociència, i prestar-los el suport i els serveis més convenients per assolir una reinserció social satisfactòria; i alhora contribuir en el ple reconeixement dels seus drets i a una efectiva equiparació d'oportunitats.

La Fundació migranodearena

La Fundació migranodearena és una entitat sense ànim de lucre que connecta persones, empreses i organitzacions del tercer sector social i ONG a través d'eines digitals i projectes innovadors. La fundació migranodearena fomenta la participació ciutadana a favor de causes solidàries.

Així mateix la fundació migranodearena realitza també programes de Responsabilitat Social Corporativa amb empreses.

 

Encara no t'has inscrit?

Un canvi global comença per un primer pas individual: accepta el desafiament.

Main Sponsor

Institutional Partner

Main Partner

Official partner

Official Supplier

Solidarity partner