19 març 2023

Com podem ajudar-te?

Preguntes freqüents

No és possible. La inscripció és personal i intransferible. No és possible canviar el titular del dorsal ni revendre’l o regalar-lo.

Si, pots descarregar la APP oficial de la Marató als següents enllços Android y iOS.

SI! Fisioreact serà l’encarregat de cuidar-te després de la cursa.

A l’Expo Sports, el divendres i dissabte anteriors a la prova, entre les 10h i les 20h.

Sí, no et preocupis. La persona que recolli el teu dorsal haurà de portar el resguard de la inscripció i una fotocòpia del teu document d’identificació oficial (DNI, NIE o passaport).

No és possible, la data límit per recollir-lo serà el dissabte, dia previ a la Marató a les 20h com a hora límit.

Els dies previs a la cursa rebràs un email amb el teu número de dorsal. Recorda revisar la teva safata de correu electrònic tant normal com spam.

A través de l’App oficial a l’espai d’atletes/esportistes també podreu identificar el vostre número de dorsal.

Com a última opció a l’Expo Sports t’ajudarem a localitzar el teu número de dorsal.

El xip utilitzat durant la Zurich Marató Barcelona serà el morat que trobareu a la bossa del corredor. No hi haurà xip al dorsal ni s’utilitzarà xip groc.

Sí, com tots els participants podreu recollir la vostra samarreta de la Zurich Marató Barcelona a l’Expo Sports, durant els dies d’obertura de la mateixa, divendres i dissabte.

És clar, pots canviar el calaix de sortida enviant un email al INFO.

Sí, organitzarem un equip de 35 llebres per ajudar-te a aconseguir el teu objectiu. Les llebres realitzaran el recorregut en 7 ritmes diferents: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h, 4:00h i 4:30h.

Les trobaràs als calaixos de sortida corresponents a la seva marca i portaran banderoles identificatives amb el temps en el que realitzaran la cursa.

No, per qüestions de seguretat, no és possible. La Federació no ho permet, així que us proposem gaudir de l’ambient de la ciutat i l’animació en cursa.

Sí, un cop creuis l’avituallament final rebràs una medalla de finisher de la Zurich Marató Barcelona.

Pots contractar el servei de personalització quan t’inscriguis o a l’estand corresponent de «Gravació de Medalla» ubicat a l’Expo Sports durant l’horari d’apertura.

Sí, tu mateix et podràs descarregar el diploma de finisher directament des de la pàgina web quan estigui disponible.

A tots els avituallaments líquids trobareu aigua i beguda isotònica. A més als avituallaments dels km22,5, 30 i 35 també hi trobareu gels.

Tens ganes de 2024?

Un canvi global comença per un primer pas individual. Accepta el repte de la Zurich Marató Barcelona 2024. Atreveix-te a viure una cosa única! Inscripcions properament!

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Supplier

Media Partner