7 Novembre 2021

Com podem ajudar-te?

Preguntes freqüents

Sí. Després de la cursa i per ajudar-te en la teva recuperació trobaràs un servei de massatge, fisioteràpia i podologia, de 10:30h a 14:30h al recinte de l’ Expo Sports.

A l’Expo Sports, els dies 5 i 6 de novembre entre les 10h i les 20h.

Sí, no et preocupis. La persona que reculli el teu dorsal haurà de presentar el resguard de la teva inscripció, l’e-mail que rebràs amb el teu número de dorsal i una fotocòpia del teu document d’identificació oficial (DNI, NIE o passaport).

No és possible, la data límit per recollir-lo serà el 6 de novembre a les 20h.

Els dies previs a la cursa rebràs un e-mail amb el teu número de dorsal. Si no el trobes, podràs accedir a la teva inscripció i verificar-lo en el següent ENLLAÇ

El xip que contarà en cursa és el que portaràs incorporat al dorsal. El xip groc no serveix de res en aquesta ocasió. Deixa’l a casa.

Sí, com tots els participants podràs recollir la teva samarreta de la Zurich Marató Barcelona a l’ Expo Sports, els dies 5 i 6 de novembre entre les 10h i les 20h.

No hi ha cap problema, pots canviar el calaix de sortida entrant a la teva inscripció i editant aquest apartat en el següent ENLLAÇ

Sí, organitzarem un equip de 35 llebres per ajudar-te a aconseguir el teu objectiu. Les llebres realitzaran el recorregut en 7 ritmes diferents: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h, 4:00h i 4:30h. Les trobaràs als calaixos de sortida corresponents a la seva marca i portaran banderoles identificatives amb el temps en el que realitzaran la cursa.

No, per temes de seguretat no és possible. La Federació no ho permet. Gaudeix de l’ambient de la ciutat i l’animació en cursa.

Sí, una vegada hagis creuat l’avituallament final rebràs una medalla de finisher de la Zurich Marató Barcelona. Pots contractar el servei de personalització, quan facis la teva inscripció o a l’estand corresponent ubicat a l’Expo Sports.

Sí, tu mateix podràs descarregar-te el diploma de finisher directament des de la pàgina web quan estigui disponible.

Hi trobaràs aigua de la marca Viladrau que s’entregarà en ampolla i sense tap. Així mateix, hi trobaràs beguda energètica de la marca Powerade servida en gots. A més a més, en els avituallaments dels km 22.5, 30 i 35, també hi trobaràs gels de la marca Finisher.

Encara no t'has inscrit?

Un canvi global comença per un primer pas individual: accepta el desafiament.

Main Sponsor

Institutional Partner

Main Partner

Official partner

Official Supplier

Solidarity partner