10 març 2024

Compte enrere oficial
:
:
:

Inclusiva

Inclusiva

Barcelona sempre ha mostrat al món la seva cara oberta, inclusiva i tolerant amb la diversitat social, ètnica, racial o cultural. Des de la Zurich Marató Barcelona compartim plenament aquests valors, amb la intenció de crear una prova per a tots i on totes les persones siguin benvingudes, independentment de la seva edat.

Per aquest motiu la cursa mostra el seu compromís d'igualtat de gènere entre homes i dones, i la seva voluntat d'obrir l'esport a tots els públics. La visió inclusiva de la prova no podia deixar de banda la participació a persones amb discapacitat en aquesta gran festa de l'atletisme.

Per  això la Zurich Marató Barcelona compta amb tres categories per a discapacitats: cadira de rodes, discapacitat visual i discapacitat intel·lectual, assegurant també que tots els espais dissenyats per a la prova com la fira de corredor, siguin accessibles.

També es contempla la participació de persones en "cadira de rodes empeses", aquelles persones amb alguna discapacitat o malaltia que no els permeti desplaçar-se. La seva participació fa que també siguin protagonistes d'aquesta gran festa de l'esport gaudint així, al costat dels seus familiars i amics.

Ja tens ganes de 2024?

Un canvi global comença per un primer pas individual. Accepta el desafiament de la Zurich Marató Barcelona 2024.

Atreveix a superar-te.

Title Sponsor

Organizer

Official sponsor

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner