16 març 2025

30 d'agost de 2021

10 MOTIUS PER CÓRRER LA ZURICH MARATÓ BARCELONA 2021

Sabem que tens moltes ganes de tornar a posar-te una dorsal en una gran cursa. Barcelona t’està esperant per oferir-te el millor que tenim, un circuit màgic en una ciutat espectacular. Si encara tens dubtes, et donem 10 motius per estar a la línia de sortida el proper 7 de novembre. Recorda, aquest any, si corres, ja has guanyat!

-El seu circuit: Corre la ruta Modernista.

La petjada de Gaudí i la resta dels arquitectes modernistes a Barcelona és inesborrable. Passaràs pel costat d’edificis i llocs tan emblemàtics com el Passeig de Gràcia amb edificis com la Casa Amatller o la Casa Batlló, pocs km després davant de la Sagrada Família, el Parc de la Ciutadella o l’Arc de Triomf.

-Recorregut ràpid.

Un traçat pla i ràpid. El 2019 Barcelona va estrenar un nou circuit i es va batre el rècord de la prova, tant en homes com en dones. Amb aquests ajustos, que es mantenen pel 2021, es va aconseguir reduir l’altimetria i treure algun gir complicat.

-Els teus amics podran ‘seguir-te’.

La xarxa de metro de Barcelona és ideal perquè els teus acompanyants i familiars es moguin pel subsol de la ciutat i puguin animar-te des de diversos punts d’un circuit accessible per al públic. No et faltarà l’alè dels teus.

-Un cap de setmana amb activitats per a tota la família.

La Breakfast Run, la Kids Race i la Pasta Party es duen a terme el dia abans de la cursa, mentre que l’Expo Sports obre les seves portes divendres i dissabte. Totes aquestes activitats estan pensades per als corredors i per als seus acompanyants.

-Bona climatologia.

La meteorologia popular diu que al voltant de l’11 de novembre el temps s’estabilitza a Barcelona (conegut com “L’estiuet de Sant Martí”). Una treva entre les pluges d’octubre i els primers episodis hivernals. Les temperatures són molt agradables i perfectes per afrontar una prova d’aquestes característiques.

-La història avala la ZMB.

Serà ni més ni menys que la 42a edició de la prova. Un número icònic i molt relacionat amb la distància de Filípides. La primera edició de la marató barcelonina es va celebrar el 1978 i s’ha convertit en un referent de l’atletisme internacional. Una prova en la qual els serveis al participant sempre han estat una de les prioritats per a l’organització.

-Viu una experiència màgica.

Gaudeix d’un cap de setmana màgic a Barcelona, ​​una de les ciutats més belles i admirades del món. 42km pel centre urbà d’una ciutat amb història que respira ambient mediterrani, música i color al llarg de tot el circuit.

-Barcelona es bolca amb la seva marató.

La ciutat es converteix en una festa el dia de la seva marató. Els veïns de la ciutat surten al carrer per oferir el seu alè sent un dels grans suports per als participants.

-Ganes de tornar a veure-us.

Ha passat molt de temps des del 10 de març del 2019. Massa. 2 anys i 8 mesos plens d’angoixa i incertesa. Per això, ara més que mai, tenim ganes de tornar a veure-us. I als debutants, de rebre-us amb els braços oberts. Moltes novetats us esperen en la pròxima edició de la prova.

-Mesures Covid.

L’experiència ens ha ensenyat molt. Així que estem preparant una sèrie de mesures juntament amb les autoritats sanitàries i les institucions locals, perquè el pròxim 7 de novembre la cursa es desenvolupi amb totes les garanties de seguretat possibles.

Últimes notícies

La Zurich Marató Barcelona recupera aquest 2024 el seu acte d’agraïment a les entitats voluntàries i punts d’animació 

La marató barcelonina vol reconèixer la tasca dels seus més de 1.300 voluntaris i voluntàries de 22 entitats diferents i 27 punts d’animació, on s’exposen tot el que aporten a l’esdeveniment les diferents entitats i punts d’animació.  Aquest 2024, la Zurich Marató Barcelona ha realitzat l’acte d’agraïment a Torre Jussana a les entitats voluntàries i els […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner