16 març 2025

18 de març de 2022

10K BCN: La Marató en 10k

  • El proper 8 de maig viu tota l’essència de la marató en un 10k ràpid i solidari amb els refugiats ucraïnesos
  • Un circuit de 10km que permetrà als participants inmiscuir- se en la gran festa del running de la ciutat, la Zurich Marató Barcelona
  • Amb la mateixa sortida i arribada a l’Avinguda Mª Cristina, els participants gaudiran de l’impressionant sortida de la marató barcelonina.

18.03.22- El diumenge  8 de maig i emmarcada dins de les activitats paral·leles de la Zurich Marató Barcelona viurem, per primera vegada, una cursa de 10k. Amb sortida programada a les 8.20h (20 minuts després de l’arrancada de la marató barcelonina), els inscrits viuran en primera persona tot l’ambient maratonià ja que compartiran el punt de sortida i arribada amb la cursa de fons.

L’emblemàtica cançó “Barcelona” de Montserrat Caballé i Freddie Mercury, serà el preludi al tret de sortida de la Marató. Uns moments màgics que permetrà que els participants puguin viure tota l’essència de la marató, però exprimida en un 10k ràpid i solidari. Un 10K destinat a tot corredor/a que vulgui participar de la gran festa del Running i ser solidari amb les víctimes de la invasió a Ucraïna.

Cursa solidaria: Barcelona recolza els refugiats ucraïnesos

La Marató en 10k tindrà una important vessant solidaria, amb la donació de 2€ de cada inscripció que aniran destinats a Creu Roja. Així mateix també es posarà a la seva disposició un dorsal 0, a través del qual cada participant podrà fer una donació extra.

El recorregut

Un traçat de 10k homologat  que permetrà recórrer un circuit ràpid a través de calçades llargues i amples com el carrer de Sants, la Travessera de les Corts o el carrer Tarragona amb pocs girs i que compartirà, a l’inici, part del recorregut de la marató barcelonina. La sortida i l’arribada a l’Avinguda Mª Cristina, amb les fonts màgiques i el Palau Nacional de fons seran, sense cap mena de dubte, un dels gran al·licients d’aquesta cursa.

Serveis compartits

El cap de setmana del 6 al 8 de maig la capital catalana viurà el gran cap de setmana del running. A partir del divendres 6 de maig, els participants de la 10k així com els maratonians, podran passar a recollir els seus dorsals pel recinte de l’Expo Sports.

Ubicada al pavelló nº7 de Fira Barcelona a Montjuïc en horari de 10h a 20h, l’Expo Sports centrarà el protagonisme esportiu amb els nombrosos estands de marques del sector, així com activitats paral·leles com la Breakfast Run o la Kids Race, les curses infantils de la Zurich Marató Barcelona.

El dia de la cursa a partir de les6:30h i fins a les 8:15h hi haurà servei de guarda-roba a disposició dels inscrits. S’organitzarà un grup de llebres que realitzaran el circuit de 10km en els següents ritmes: 35’, 40’, 45’, 50’, 55’, 60’.

L’organització habilitarà un punt d’avituallament líquid al km 5 i a l’arribada els participants rebran una bossa de finisher.

Serveis addicionals

Els inscrits a la cursa podran contractar, si ho desitgen, un pack de fotografies de la seva participació. Un record per tota la vida que un grup de fotògrafs professionals realitzaran al llarg del recorregut.

Últimes notícies

La Zurich Marató Barcelona recupera aquest 2024 el seu acte d’agraïment a les entitats voluntàries i punts d’animació 

La marató barcelonina vol reconèixer la tasca dels seus més de 1.300 voluntaris i voluntàries de 22 entitats diferents i 27 punts d’animació, on s’exposen tot el que aporten a l’esdeveniment les diferents entitats i punts d’animació.  Aquest 2024, la Zurich Marató Barcelona ha realitzat l’acte d’agraïment a Torre Jussana a les entitats voluntàries i els […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner