7 Novembre 2021

21 de setembre de 2021

Allibera la teva ment i mou Barcelona amb ASICS

Des de 1949, en ASICS tenim com a missió elevar les vostres ments a través l’esport. En el cor de la filosofia fundacional de ASICS es troba una fe implacable en el poder de l’exercici per a elevar la ment. Per això ens diem ASICS – Anima Sana In Corpore Sa, és a dir, una ment sana en un cos sa. Creiem que aquesta filosofia és ara més important que mai.
Si estàs preparant la Zurich Marató de Barcelona, sabràs millor que ningú, que l’esport i la ment van de la mà. Hi ha vegades que el que et motiva a completar aquest entreno és la satisfacció que saps que t’espera en acabar. Aquesta sensació d’alliberament absolut i de superació, de pau. Hi ha unes altres, en les quals sents que el teu cos no pot més, i és el teu cap la que treu forces per a acabar.
Cos i ment constitueixen una màquina incapaç de funcionar una sense l’altra i, conjuntament, són invencibles. En ASICS creiem que les nostres ments tenen el poder per a moure el món.
El nostre objectiu és moure un milió de ments.
ASICS convida a tothom a experimentar el poder edificant de l’esport i a formar part del primer estudi en viu del món sobre l’impacte del moviment en la ment. Estem inspirant a la gent perquè es mogui i, per primera vegada, vegi l’elevació de la seva pròpia ment, la seva ciutat i tota la seva nació.


Presentem el Mind Uplifter™

Mitjançant una combinació de tecnologia d’escaneig facial i recopilació de dades d’autoinforme, ASICS permet veure l’impacte de l’esport en 10 mètriques emocionals i cognitives, mostrant com l’esport influeix en l’estat d’ànim i la funció cerebral.
El Mind Uplifter™ és el resultat d’una profunda recerca científica preliminar duta a terme per ASICS juntament amb el Dr. Brendon Stubbs per a explorar l’impacte de l’esport en la ment d’un grup selecte d’atletes mitjançant lectures de EEG i dades d’autoinforme.
És molt simple, només has d’escanejar la teva cara amb el Mind Uplifter, abans i després de practicar esport, durant mínim 20 minutos i respondre a unes preguntes. Tot seguit, tindràs una representació real de com l’esport ha elevat la teva ment a través de 10 mètriques emocionals i cognitives – com la positivitat, la concentració i la confiança -.

Què és el mapa d’elevació mundial?
Les elevacions mentals individuals de tot el món es transformaran visualment en un mapa mundial d’elevacions dinàmic i interactiu. El mapa quantificarà l’impacte positiu que l’esport està tenint en l’estat d’ànim col·lectiu de les ciutats, les nacions i el món en el seu conjunt.

Imagina’t com podria veure’s el mapa interactiu de Barcelona el pròxim 7 de novembre, en el qual, entre tots vosaltres, sou capaços d’alliberar les vostres ments i moure Barcelona.
I tu, Ja ho has provat?

Últimes notícies

Fem-ho èpic, com canviar el món de l’esports amb les assegurances

La sostenibilitat és un aspecte cada vegada més valorat a l’hora de triar qualsevol producte, els consumidors busquem empreses que siguin conscients de la seva responsabilitat amb el medi ambient i les persones, que aportin valor real i d’impacte a l’entorn. En el cas de les assegurances no és diferent, poder quedar-te amb una asseguradora […]

Llegir més

Allibera la teva ment i mou Barcelona amb ASICS

Des de 1949, en ASICS tenim com a missió elevar les vostres ments a través l’esport. En el cor de la filosofia fundacional de ASICS es troba una fe implacable en el poder de l’exercici per a elevar la ment. Per això ens diem ASICS – Anima Sana In Corpore Sa, és a dir, una ment sana en un cos sa. Creiem que aquesta […]

Llegir més

MARATÓ COVID FREE

Continuen treballant per dur a terme la Zurich Marató Barcelona amb totes les garanties sanitàries. D’aquesta manera, s’està creant un protocol que garanteixi la màxima seguretat possible a corredors/es, voluntaris/es, assistents i organització. Per motius de seguretat, absolutament tots/es els/les corredors/es hauran d’acreditar en l’entrada de la Expo Sports la pauta completa de vacunació o […]

Llegir més

Main Sponsor

Institutional Partner

Main partner

Official partner

Official Supplier

Solidarity partner

Media partner