19 març 2023

Compte enrere oficial
:
:
:

21 de setembre de 2021

Allibera la teva ment i mou Barcelona amb ASICS

Des de 1949, en ASICS tenim com a missió elevar les vostres ments a través l’esport. En el cor de la filosofia fundacional de ASICS es troba una fe implacable en el poder de l’exercici per a elevar la ment. Per això ens diem ASICS – Anima Sana In Corpore Sa, és a dir, una ment sana en un cos sa. Creiem que aquesta filosofia és ara més important que mai.
Si estàs preparant la Zurich Marató de Barcelona, sabràs millor que ningú, que l’esport i la ment van de la mà. Hi ha vegades que el que et motiva a completar aquest entreno és la satisfacció que saps que t’espera en acabar. Aquesta sensació d’alliberament absolut i de superació, de pau. Hi ha unes altres, en les quals sents que el teu cos no pot més, i és el teu cap la que treu forces per a acabar.
Cos i ment constitueixen una màquina incapaç de funcionar una sense l’altra i, conjuntament, són invencibles. En ASICS creiem que les nostres ments tenen el poder per a moure el món.
El nostre objectiu és moure un milió de ments.
ASICS convida a tothom a experimentar el poder edificant de l’esport i a formar part del primer estudi en viu del món sobre l’impacte del moviment en la ment. Estem inspirant a la gent perquè es mogui i, per primera vegada, vegi l’elevació de la seva pròpia ment, la seva ciutat i tota la seva nació.


Presentem el Mind Uplifter™

Mitjançant una combinació de tecnologia d’escaneig facial i recopilació de dades d’autoinforme, ASICS permet veure l’impacte de l’esport en 10 mètriques emocionals i cognitives, mostrant com l’esport influeix en l’estat d’ànim i la funció cerebral.
El Mind Uplifter™ és el resultat d’una profunda recerca científica preliminar duta a terme per ASICS juntament amb el Dr. Brendon Stubbs per a explorar l’impacte de l’esport en la ment d’un grup selecte d’atletes mitjançant lectures de EEG i dades d’autoinforme.
És molt simple, només has d’escanejar la teva cara amb el Mind Uplifter, abans i després de practicar esport, durant mínim 20 minutos i respondre a unes preguntes. Tot seguit, tindràs una representació real de com l’esport ha elevat la teva ment a través de 10 mètriques emocionals i cognitives – com la positivitat, la concentració i la confiança -.

Què és el mapa d’elevació mundial?
Les elevacions mentals individuals de tot el món es transformaran visualment en un mapa mundial d’elevacions dinàmic i interactiu. El mapa quantificarà l’impacte positiu que l’esport està tenint en l’estat d’ànim col·lectiu de les ciutats, les nacions i el món en el seu conjunt.

Imagina’t com podria veure’s el mapa interactiu de Barcelona el pròxim 7 de novembre, en el qual, entre tots vosaltres, sou capaços d’alliberar les vostres ments i moure Barcelona.
I tu, Ja ho has provat?

Últimes notícies

La Zurich Marató Barcelona aconsegueix la Gold Label de la IAAF

• La carrera barcelonina rep la prestigiosa etiqueta per a 2023, reservada a les millors proves en ruta d’atletisme.• Només les carreres que compleixen uns requisits molt exigents poden optar a aquesta etiqueta.• La pròxima edició de la prova tindrà lloc el 19 de març. Les inscripcions estan obertes a través de la pàgina web […]

Llegir més

Entrevista a Gerardo Prieto

“Un excés d’informació t’impedeix, a vegades, apreciar el més important en un corredor, el factor humà” Gerardo Prieto ha estat el responsable dels atletes d’elit de la Zurich Marató Barcelona des del 2010. Dates claus en què ha aconseguit el rècord de la prova en categoria masculina i femenina, i fins i tot un rècord […]

Llegir més

Consells per reprendre els entrenaments

Després de les vacances d’estiu, és probable que et costi tornar a agafar una rutina. Però com més aviat comencis a entrenar, més fàcil serà recuperar l’estat de forma. El mes de setembre marca l’inici d’un nou curs. L’inici d’una nova temporada en la qual, després d’unes vacances, hem de tornar a les rutines professionals […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner

Executive organization