Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

8 maig 2022

Compte enrere oficial
:
:
:

21 de setembre de 2021

Allibera la teva ment i mou Barcelona amb ASICS

Des de 1949, en ASICS tenim com a missió elevar les vostres ments a través l’esport. En el cor de la filosofia fundacional de ASICS es troba una fe implacable en el poder de l’exercici per a elevar la ment. Per això ens diem ASICS – Anima Sana In Corpore Sa, és a dir, una ment sana en un cos sa. Creiem que aquesta filosofia és ara més important que mai.
Si estàs preparant la Zurich Marató de Barcelona, sabràs millor que ningú, que l’esport i la ment van de la mà. Hi ha vegades que el que et motiva a completar aquest entreno és la satisfacció que saps que t’espera en acabar. Aquesta sensació d’alliberament absolut i de superació, de pau. Hi ha unes altres, en les quals sents que el teu cos no pot més, i és el teu cap la que treu forces per a acabar.
Cos i ment constitueixen una màquina incapaç de funcionar una sense l’altra i, conjuntament, són invencibles. En ASICS creiem que les nostres ments tenen el poder per a moure el món.
El nostre objectiu és moure un milió de ments.
ASICS convida a tothom a experimentar el poder edificant de l’esport i a formar part del primer estudi en viu del món sobre l’impacte del moviment en la ment. Estem inspirant a la gent perquè es mogui i, per primera vegada, vegi l’elevació de la seva pròpia ment, la seva ciutat i tota la seva nació.


Presentem el Mind Uplifter™

Mitjançant una combinació de tecnologia d’escaneig facial i recopilació de dades d’autoinforme, ASICS permet veure l’impacte de l’esport en 10 mètriques emocionals i cognitives, mostrant com l’esport influeix en l’estat d’ànim i la funció cerebral.
El Mind Uplifter™ és el resultat d’una profunda recerca científica preliminar duta a terme per ASICS juntament amb el Dr. Brendon Stubbs per a explorar l’impacte de l’esport en la ment d’un grup selecte d’atletes mitjançant lectures de EEG i dades d’autoinforme.
És molt simple, només has d’escanejar la teva cara amb el Mind Uplifter, abans i després de practicar esport, durant mínim 20 minutos i respondre a unes preguntes. Tot seguit, tindràs una representació real de com l’esport ha elevat la teva ment a través de 10 mètriques emocionals i cognitives – com la positivitat, la concentració i la confiança -.

Què és el mapa d’elevació mundial?
Les elevacions mentals individuals de tot el món es transformaran visualment en un mapa mundial d’elevacions dinàmic i interactiu. El mapa quantificarà l’impacte positiu que l’esport està tenint en l’estat d’ànim col·lectiu de les ciutats, les nacions i el món en el seu conjunt.

Imagina’t com podria veure’s el mapa interactiu de Barcelona el pròxim 7 de novembre, en el qual, entre tots vosaltres, sou capaços d’alliberar les vostres ments i moure Barcelona.
I tu, Ja ho has provat?

Últimes notícies

Dia de rècords a la Zurich Marató Barcelona 2021

Samuel Kosgei (KEN) i Tadu Teshome (ETH) guanyen i baten el rècord del circuit: 2:06’03 (homes) i 2:23’52 (dones) Més de 15.000 corredors fan de la Zurich Marató Barcelona la cursa més popular des de la pandèmia Eric Domingo bat el rècord Guiness de Marató empenyent una cadira de rodes on anava la seva mare, […]

Llegir més

Revista oficial de la Marató

Com cada any, Running.es publica la revista oficial de la Zurich Marató Barcelona. En aquesta revista trobaràs tota la informació sobre el que passarà aquest cap de setmana al voltant de la cursa. A més a més, interessants reportatges sobre la Marató com un repàs pels llocs més interessants del recorregut, la guia del corredor, […]

Llegir més

App oficial per seguir la cursa

Apple Store: DESCARREGA AQUÍ Google Play: DESCARREGA AQUÍ Ja us podeu descarregar l’App oficial de la Zurich Marató Barelona. Comparteix el teu dorsal amb amics i familiars i podran seguir la teva evolució en directe durant tota la carrera. A més del seguiment en directe i la previsió de pas pels diferents punts quilomètrics i […]

Llegir més

Title Sponsor

Institutional Partner

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner

This site is registered on wpml.org as a development site.