10 març 2024

Compte enrere oficial
:
:
:

22 de novembre de 2023

FINISHER®, Official Sponsor de nutrició i suplementació esportiva de la Zurich Marató Barcelona

Finisher®la marca de salut i nutrició esportiva de Kern Pharma, renova com a official sponsor de nutrició i suplementació esportiva de la Zurich Marató Barcelona i  l’eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks per a 2024 i 2025.

En el que suposa un pas més de la marca en el seu compromís amb l’esport i, sobretot, amb l’esportista, Finisher® proveirà a tots els i les runners de totes dues proves d’amb els seus gels, dissenyats des de la ciència i pensats per a millorar el rendiment de l’esportista.

Seran milers les i els corredors que gaudiran de tenir a la seva disposició tota la gamma de productes de Finisher®. Corredors, a més, de molt diverses disciplines en la Zurich Marató Barcelona i l’eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks.

“Finisher® oferirà la seva àmplia varietat de gels als i les participants de la Zurich Marató Barcelona i l’eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks per a millorar el rendiment en carrera. Els gels estaran disponibles en els avituallaments de tot el circuit”, ha assenyalat Cesc de Bode, mánager de la Unitat de Salut & Esport de Kern Pharma.

De la mateixa manera, el director de la Zurich Marató Barcelona i l’eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks, Mauro Llorens, han volgut fer valdre l’acord: “Als nostres participants sempre volem oferir-li la millor experiència possible. Per això, volem que ens acompanyin marques que visquin i sentin el running com nosaltres ho fem. Per aquest motiu, creiem que Finisher® és un partner perfecte perquè les nostres carreres continuïn oferint serveis i productes excel·lents als seus corredors i corredores”.

La continuïtat de Finisher® en la Zurich Marató Barcelona i l’eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks es farà palpable en totes dues proves, però també en altres esdeveniments paral·lels que s’organitzaran entorn de les dues grans carreres de Barcelona.

Últimes notícies

La Zurich Marató Barcelona 2024, en directe a TV3

Diumenge, a partir de les 08:15h, TV3 transmetrà en directe la 45a edició de la Zurich Marató Barcelona En les 3 hores de transmissió (de 08:15 a 11:15h) de la Zurich Marató Barcelona 2024, es podrà seguir la cursa fins a la premiació dels millors tres homes i les millors tres dones. Els organitzadors esperen […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner