16 març 2025

Compte enrere oficial
:
:
:

29 de gener de 2024

Garmin torna a ser el rellotge oficial de la Zurich Marató de Barcelona

Garmin torna a ser patrocinador de la Zurich Marató de Barcelona en la seva 45a Edició: una de les cites obligades per als amants del running. El 10 de març tindrà lloc aquesta emblemàtica carrera, que compta amb un nou circuit renovat, més cèntric i més ràpid i que ja supera les 17.000 persones inscrites.

Mitjançant aquesta aliança renovada amb Garmin, es busca respondre a la missió que totes dues institucions comparteixen: ajudar les persones a portar una vida activa, la lluita per superar nous reptes i el foment de l’esport en tots els nivells. D’aquesta manera, destaca com a gamma aliada a l’esdeveniment la dels rellotges intel·ligents per a Running Forerunner® de Garmin que ofereixen funcions de rendiment avançades i que serviran de gran ajuda per als entrenaments previs de cara a la carrera.

Un nou recorregut per a una carrera llegendària

La Ciutat Comtal està en constant evolució i canvi. Un dels més recents és el de les obres que s’estan realitzant en Plaza España i Avinguda María Cristina. Per aquest motiu, després d’una vintena d’edicions, la Marató estrenarà el pròxim 10 de març un nou recorregut més ràpid, més urbà i monumental; amb l’objectiu de no perdre l’essència de la ciutat, tenir un traçat àgil per a aconseguir les millors marques de tots els corredors. Al mateix temps, es pretén que sigui una jornada animada per a la resta dels visitants i per als ciutadans.

El nou recorregut passa per una quinzena de racons emblemàtics de Barcelona: des de la sortida en Passeig de Gràcia fins a la meta en l’Arc de Triomf, passant per la Monumental, Casa Batlló, Pont de Bac de Roda, Sagrada Família, Mercat del Ninot, Universitat de Barcelona, Mercat de Sant Antoni, Plaza Catalunya, Monument a Colón, Estació de França, Parc de la Ciutadella, Hotel Arts o Parc del Fòrum. D’aquesta manera, s’aconsegueix que el traçat sigui més pla i més ràpid que mai en la història d’aquesta carrera: es redueixen en més de 30 metres el desnivell positiu acumulat respecte al circuit anterior, i es limiten les corbes a 33, amb 4,9 quilòmetres en la recta més llarga.

Garmin acompanyant a tots els participants

Garmin està compromesa des de fa anys a donar suport a tots els runners desenvolupant una línia de rellotges especialment creada per a aquesta disciplina. Especialment, destaca el Forerunner® 265, amb pantalla AMOLED, que inclou funcions de seguiment de Garmin com VO2 màx., condició de rendiment, efecte d’entrenament i més. En entrenar a l’aire lliure, els atletes poden planificar la seva estratègia per al dia de la carrera usant PacePro™ (guia de ritme ajustada per a recorreguts o distàncies seleccionades) i córrer amb confiança sabent que la tecnologia SatIQ™ i el GPS multibanda proporcionaran una precisió de posicionament superior fins i tot en els entorns més desafiadors.

A més, aquests rellotges han estat dissenyats per a realitzar un seguiment del benestar general les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, gràcies al sensor Premi Ox[1] en la nina, al monitoratge d’energia Bodi Battery™, al monitoratge avançat del somni i puntuació del somni, al seguiment de l’estrès, i al seguiment del cicle menstrual i de l’embaràs, entre altres funcionalitats que incorpora.

Així mateix, la funció Garmin Coach els permetrà als usuaris enviar un pla d’entrenament adaptatiu a un rellotge Garmin compatible. Amb Garmin Coach, podran triar el seu entrenador de carrera expert i els seus objectius d’entrenament. Després, rebran orientació amb un pla d’entrenament sense cost que inclou exercicis dinàmics seleccionats que se sincronitzen amb el rellotge i s’ajusten per a tornar-se més difícils o més fàcils segons l’acompliment de l’atleta en el pla.

Garmin serà present en la prova amb la tecnologia més avançada de carrera, oferint també el suport als corredors en tot moment. No solament serà el rellotge oficial de Zurich Marató de Barcelona, tenint presència en els arcs de sortida i de meta, si no que a més comptarà amb un estand en la ExpoSports els dies 8 i 9 de març: la Fira més important de Barcelona en l’àmbit esportiu, amb més de 6.000 m² on es donen cita les marques més rellevants del sector amb els aficionats de l’esport.

Dissenyats a l’interior per a la vida en l’exterior, els productes de Garmin han revolucionat la vida de corredors, ciclistes, nedadors i atletes de tots els nivells i habilitats. Compromesa amb el desenvolupament de tecnologia que ajuda les persones a mantenir-se actives i a elevar el seu rendiment, Garmin creu que cada dia és una oportunitat per a innovar i per a superar l’ahir.

[1] Aquest no és un dispositiu mèdic i no està dissenyat per al seu ús en el diagnòstic o seguiment de cap afecció mèdica; consulta Garmin.com/ataccuracy.

Últimes notícies

La Zurich Marató Barcelona i l’eDreams Mitja Marató Barcelona By Brooks inicien la seva col·laboració amb l’Associació i la Fundació Superacció per al 2025

L’entitat sense ànim de lucre vinculada a l’esport, fa la seva aportació a la mitja i la marató barcelonina, les dues grans curses de la ciutat. A través de RPM SPORTS by Experientia, la Zurich Marató Barcelona i l’eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks inicien el seu acord de col·laboració amb l’Associació i la Fundació Superacció per les seves pròximes […]

Llegir més

La Zurich Marató Barcelona i l’eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks donen suport al Pride BCN 2024!

• Els dos grans esdeveniments del running a Barcelona volen convertir-se en les dues curses més diverses i inclusives, i sota aquesta premissa se sumen a la gran reivindicació festiva del col·lectiu LGTBIQ+ a la ciutat. En el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, representants de l’organització de la Zurich Marató Barcelona i l’eDreams Mitja Marató Barcelona by Brooks han assistit a […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner