10 març 2024

26 de febrer de 2024

Hyundai estarà present a la Zurich Marató Barcelona 2024, compromès amb la mobilitat sostenible i la salut esportiva

La Zurich Marató Barcelona 2024, un dels esdeveniments més esperats en el calendari dels amants del running, comptarà amb la destacada presència de Hyundai, reafirmant el seu compromís amb la mobilitat zero emissions i el foment de l’esport segur i saludable.

En aquesta edició, dos IONIQ 6 100% elèctrics lideraran la carrera, marcant el ritme dels esportistes d’elit i dels altres corredors d’aquesta emblemàtica marató.

Experiència Única de Hyundai Pro Team:

Hyundai també serà present oferint l’experiència única de Hyundai Pro Team. Els afortunats seleccionats podran viure el cap de setmana de la marató com a autèntics atletes d’elit.

Estand de Hyundai en la Fira del Corredor: 8 i 9 de març

Hyundai se sumarà a la fira del corredor els dies 8 i 9 de març amb estand propi, oferint als participants una experiència única que va més enllà del running.

Activitats Destacades:

  1. Cotxe de Carrera: Hyundai IONIQ 6:

Tindràs l’oportunitat de recarregar la bateria del nou IONIQ 6, el cotxe de carrera oficial. Aquest innovador vehicle de càrrega ultraràpida i impulsat per tecnologia elèctrica, simbolitza el compromís de Hyundai amb la mobilitat sostenible.

2. Serveis de Salut Personalitzats:

La salut cardiovascular i la biomecànica del corredor seran prioritats en l’estand de Hyundai. Experts de la Fundació Espanyola Esport Segur (FEDS) estaran disponibles per a realitzar ecocardiogrames i proves de trepitjada, proporcionant informació valuosa per a optimitzar el rendiment i prevenir lesions.

3. Sortejos Únics:

Els visitants a l’Estand de *Hyundai tindran l’oportunitat de participar en sortejos exclusius dels nostres partners. A més, podràs formar part de la comunitat Full Power. Full Runner. i beneficiar-te de grans beneficis.

Hyundai s’uneix a la Zurich Marató Barcelona amb la missió d’inspirar a la comunitat a adoptar un estil de vida actiu i sostenible.

Aquest esdeveniment subratlla el compromís de Hyundai amb la mobilitat zero emissions i el seu suport a l’esport segur i saludable. No et perdis l’oportunitat de visitar l’estand de Hyundai i submergir-te en una experiència única durant el Zurich Marató de Barcelona 2024!

Últimes notícies

La Zurich Marató Barcelona recupera aquest 2024 el seu acte d’agraïment a les entitats voluntàries i punts d’animació 

La marató barcelonina vol reconèixer la tasca dels seus més de 1.300 voluntaris i voluntàries de 22 entitats diferents i 27 punts d’animació, on s’exposen tot el que aporten a l’esdeveniment les diferents entitats i punts d’animació.  Aquest 2024, la Zurich Marató Barcelona ha realitzat l’acte d’agraïment a Torre Jussana a les entitats voluntàries i els […]

Llegir més

COMUNICAT OFICIAL DE LA ZURICH MARATÓ BARCELONA

Des de l’organització de la Zurich Marató Barcelona comuniquem amb tristesa la defunció d’un participant en aquesta edició 2024. El corredor va patir una parada cardiorespiratòria just en creuar la meta, va ser atès en aquell mateix moment per la Creu Roja i posteriorment va ser traslladat pel SEM a l’Hospital Clínic, on ha mort. […]

Llegir més

Abraham Tadesse estrena circuit i rècord a la Zurich Marató Barcelona 2024

• L’atleta eritreu nacionalitzat suís ha aconseguit rebaixar el rècord de 2023 en el nou circuit en 5 segons (02:05:01h).• Per part seva, l’atleta etíop Degitu Azimeraw s’ha imposat en categoria femenina amb una marca de 02:19:52h, quedant-se només a vuit segons del rècord de circuit.• Milers de participants han format part de la gran […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner