16 març 2025

23 de març de 2022

La importància d’ una dieta equilibrada

Som el que mengem. Així doncs, una dieta equilibrada serà fonamental per a una bona preparació de la nostra cursa. Les bases són essencials, a partir d’aquí si necessites assessorament professional no dubtis a posar-te en contacte amb el teu nutricionista.

Fruites i verdures: les fruites i verdures aporten minerals i fibra a més de ser una font d’energia excel·lent. La ingesta de 5 racions diàries és molt recomanada.

Hidrats de carboni: els hidrats de carboni de baix índex glucèmic són perfectes per saturar els dipòsits de glucogen i tenir les teves reserves d’energia al màxim per als entrenaments més durs i llargs.

Proteïna: a més de ser una font d’energia excel·lent, les proteïnes ens ajuden a recuperar i formen l’estructura de la nostra musculatura. Una ingesta mínima de 1,8 G de proteïna per quilogram de pes serà fonamental en èpoques de càrrega.

Recordeu que la hidratació és una part fonamental de l’entrenament. Hidratar-se no és només beure aigua, significa també restablir els nivells de sals al cos. Així, serà important hidratar-se abans de l’entrenament, durant i després.

Recordeu que just després de cada entrenament, el vostre cos és com una esponja preparada per recuperar-se amb el millor aliment. Aprofita aquestes finestres metabòliques per menjar aliments d’alta qualitat, rics en carbohidrats i també proteïna.

Últimes notícies

La Zurich Marató Barcelona recupera aquest 2024 el seu acte d’agraïment a les entitats voluntàries i punts d’animació 

La marató barcelonina vol reconèixer la tasca dels seus més de 1.300 voluntaris i voluntàries de 22 entitats diferents i 27 punts d’animació, on s’exposen tot el que aporten a l’esdeveniment les diferents entitats i punts d’animació.  Aquest 2024, la Zurich Marató Barcelona ha realitzat l’acte d’agraïment a Torre Jussana a les entitats voluntàries i els […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner