19 març 2023

Compte enrere oficial by
:
:
:

23 de març de 2022

La importància d’ una dieta equilibrada

Som el que mengem. Així doncs, una dieta equilibrada serà fonamental per a una bona preparació de la nostra cursa. Les bases són essencials, a partir d’aquí si necessites assessorament professional no dubtis a posar-te en contacte amb el teu nutricionista.

Fruites i verdures: les fruites i verdures aporten minerals i fibra a més de ser una font d’energia excel·lent. La ingesta de 5 racions diàries és molt recomanada.

Hidrats de carboni: els hidrats de carboni de baix índex glucèmic són perfectes per saturar els dipòsits de glucogen i tenir les teves reserves d’energia al màxim per als entrenaments més durs i llargs.

Proteïna: a més de ser una font d’energia excel·lent, les proteïnes ens ajuden a recuperar i formen l’estructura de la nostra musculatura. Una ingesta mínima de 1,8 G de proteïna per quilogram de pes serà fonamental en èpoques de càrrega.

Recordeu que la hidratació és una part fonamental de l’entrenament. Hidratar-se no és només beure aigua, significa també restablir els nivells de sals al cos. Així, serà important hidratar-se abans de l’entrenament, durant i després.

Recordeu que just després de cada entrenament, el vostre cos és com una esponja preparada per recuperar-se amb el millor aliment. Aprofita aquestes finestres metabòliques per menjar aliments d’alta qualitat, rics en carbohidrats i també proteïna.

Últimes notícies

Aprofita el descompte i visita el Museu Olímpic de l’Esport

MUSEU OLÍMPIC I DE L’ESPORT JOAN ANTONI SAMARANCH Viu la màgia de l’esport. Gaudeix del descompte exclusiu del 25% fins al 15 de maig i visita el Museu Olímpic de l’Esport amb el codi #museuolimpic-maratoBCN Venda d’entrades: https://www.museuolimpicbcn.cat/ca/compra-entrades/ Descobriu tot l’ecosistema de la Fundació Barcelona Olímpica – Museu Olímpic El Museu Olímpic i de l’Esport […]

Llegir més

Ja tenim aquí la revista oficial de la Zurich Marató Barcelona 2022

Després de tots aquests mesos de preparació, Running.es us porta un any més la revista oficial de la Zurich Marató Barcelona 2022. En ella, podeu trobar tota la informació imprescindible sobre la gran cursa que us espera el pròxim diumenge 8 de maig. Ja no heu d’esperar més! Podeu descobrir des d’interessants reportatges històrics de […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Timing Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner

Este sitio web está registrado en wpml.org como sitio de desarrollo.