10 març 2024

Compte enrere oficial
:
:
:

23 de març de 2022

La importància d’ una dieta equilibrada

Som el que mengem. Així doncs, una dieta equilibrada serà fonamental per a una bona preparació de la nostra cursa. Les bases són essencials, a partir d’aquí si necessites assessorament professional no dubtis a posar-te en contacte amb el teu nutricionista.

Fruites i verdures: les fruites i verdures aporten minerals i fibra a més de ser una font d’energia excel·lent. La ingesta de 5 racions diàries és molt recomanada.

Hidrats de carboni: els hidrats de carboni de baix índex glucèmic són perfectes per saturar els dipòsits de glucogen i tenir les teves reserves d’energia al màxim per als entrenaments més durs i llargs.

Proteïna: a més de ser una font d’energia excel·lent, les proteïnes ens ajuden a recuperar i formen l’estructura de la nostra musculatura. Una ingesta mínima de 1,8 G de proteïna per quilogram de pes serà fonamental en èpoques de càrrega.

Recordeu que la hidratació és una part fonamental de l’entrenament. Hidratar-se no és només beure aigua, significa també restablir els nivells de sals al cos. Així, serà important hidratar-se abans de l’entrenament, durant i després.

Recordeu que just després de cada entrenament, el vostre cos és com una esponja preparada per recuperar-se amb el millor aliment. Aprofita aquestes finestres metabòliques per menjar aliments d’alta qualitat, rics en carbohidrats i també proteïna.

Últimes notícies

Consells per a còrrer la Zurich Marató Barcelona 2024

La 45à edició de la Zurich Marató Barcelona se celebrarà el pròxim 10 de març, estrenant nou recorregut després de més d’una dècada amb el mateix traçat. Per això, l’organització de la marató barcelonina i un dels membres del comitè tècnic de la prova i exatleta professional, Nacho Càceres, et porten una sèrie de consells […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner