19 març 2023

Compte enrere oficial
:
:
:

23 de març de 2022

La importància d’ una dieta equilibrada

Som el que mengem. Així doncs, una dieta equilibrada serà fonamental per a una bona preparació de la nostra cursa. Les bases són essencials, a partir d’aquí si necessites assessorament professional no dubtis a posar-te en contacte amb el teu nutricionista.

Fruites i verdures: les fruites i verdures aporten minerals i fibra a més de ser una font d’energia excel·lent. La ingesta de 5 racions diàries és molt recomanada.

Hidrats de carboni: els hidrats de carboni de baix índex glucèmic són perfectes per saturar els dipòsits de glucogen i tenir les teves reserves d’energia al màxim per als entrenaments més durs i llargs.

Proteïna: a més de ser una font d’energia excel·lent, les proteïnes ens ajuden a recuperar i formen l’estructura de la nostra musculatura. Una ingesta mínima de 1,8 G de proteïna per quilogram de pes serà fonamental en èpoques de càrrega.

Recordeu que la hidratació és una part fonamental de l’entrenament. Hidratar-se no és només beure aigua, significa també restablir els nivells de sals al cos. Així, serà important hidratar-se abans de l’entrenament, durant i després.

Recordeu que just després de cada entrenament, el vostre cos és com una esponja preparada per recuperar-se amb el millor aliment. Aprofita aquestes finestres metabòliques per menjar aliments d’alta qualitat, rics en carbohidrats i també proteïna.

Últimes notícies

Consells per reprendre els entrenaments

Després de les vacances d’estiu, és probable que et costi tornar a agafar una rutina. Però com més aviat comencis a entrenar, més fàcil serà recuperar l’estat de forma. El mes de setembre marca l’inici d’un nou curs. L’inici d’una nova temporada en la qual, després d’unes vacances, hem de tornar a les rutines professionals […]

Llegir més

Que la calor no sigui una excusa per entrenar

Tot i que encara falten molts mesos per a la Zurich Marató Barcelona, ​​som conscients que la preparació d’una marató a l’estiu és molt difícil. És per aquest motiu que us donarem alguns consells per entrenar amb calor i fer-vos més suportables els entrenaments de les properes setmanes. El cos de cadascú s’acostuma a la […]

Llegir més

Entrenar durant les vacances, bàsic per desconnectar

Si encara no ho estàs, els propers dies segur que podràs gaudir d’unes vacances merescudes. Un temps que necessitem per descansar, però també per practicar esport, activitat que ens ajudarà a desconnectar de l’estrès diari. Saber desconnectar és bàsic per a la nostra salut, ja que està comprovat que llargs períodes de treball sense descans […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner

Executive organization

Este sitio web está registrado en wpml.org como sitio de desarrollo.