19 març 2023

Compte enrere oficial
:
:
:

23 de març de 2022

La importància d’ una dieta equilibrada

Som el que mengem. Així doncs, una dieta equilibrada serà fonamental per a una bona preparació de la nostra cursa. Les bases són essencials, a partir d’aquí si necessites assessorament professional no dubtis a posar-te en contacte amb el teu nutricionista.

Fruites i verdures: les fruites i verdures aporten minerals i fibra a més de ser una font d’energia excel·lent. La ingesta de 5 racions diàries és molt recomanada.

Hidrats de carboni: els hidrats de carboni de baix índex glucèmic són perfectes per saturar els dipòsits de glucogen i tenir les teves reserves d’energia al màxim per als entrenaments més durs i llargs.

Proteïna: a més de ser una font d’energia excel·lent, les proteïnes ens ajuden a recuperar i formen l’estructura de la nostra musculatura. Una ingesta mínima de 1,8 G de proteïna per quilogram de pes serà fonamental en èpoques de càrrega.

Recordeu que la hidratació és una part fonamental de l’entrenament. Hidratar-se no és només beure aigua, significa també restablir els nivells de sals al cos. Així, serà important hidratar-se abans de l’entrenament, durant i després.

Recordeu que just després de cada entrenament, el vostre cos és com una esponja preparada per recuperar-se amb el millor aliment. Aprofita aquestes finestres metabòliques per menjar aliments d’alta qualitat, rics en carbohidrats i també proteïna.

Últimes notícies

La Zurich Marató Barcelona torna amb força el 2023: 12.000 persones ja s’han inscrit a menys de dos mesos de la prova

·La Marató barcelonina s’acosta a les xifres de participació prepandèmiques, amb perspectiva de superar les 15.000 inscripcions per al 19 de març·Per a aquesta 44 edició, la Zurich Marató Barcelona serà Gold Label·L’objectiu esportiu d’enguany és rebaixar el rècord masculí actual de la prova a 02:04:00h per a continuar sent una de les maratons més ràpides d’Europa […]

Llegir més

La Zurich Marató Barcelona aconsegueix la Gold Label de la IAAF

• La carrera barcelonina rep la prestigiosa etiqueta per a 2023, reservada a les millors proves en ruta d’atletisme.• Només les carreres que compleixen uns requisits molt exigents poden optar a aquesta etiqueta.• La pròxima edició de la prova tindrà lloc el 19 de març. Les inscripcions estan obertes a través de la pàgina web […]

Llegir més

Entrevista a Gerardo Prieto

“Un excés d’informació t’impedeix, a vegades, apreciar el més important en un corredor, el factor humà” Gerardo Prieto ha estat el responsable dels atletes d’elit de la Zurich Marató Barcelona des del 2010. Dates claus en què ha aconseguit el rècord de la prova en categoria masculina i femenina, i fins i tot un rècord […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Supplier

Media Partner