10 març 2024

Compte enrere oficial
:
:
:

17 de juny de 2021

Entrevista al grup Angels of Mercy

Parlem amb un dels grups de música que any rere any animen el pas dels corredors/es, des d’un dels nombrosos punts d’animació de la cursa.

“Fa 8 anys que estem animant els participants de la Zurich Marató Barcelona en un punt d’animació”

Quan va néixer el grup Angels of Mercy?

La banda va començar a finals de 2007. Ens vam ajuntar uns amics molt fans de Dire Straits per rendir-los tribut i, amb el temps, la banda ha anat creixent al mateix temps que guanyat serietat i compromís, però sense perdre la motivació inicial ni el funcionament amistós de la mateixa.

Quants anys porteu col·laborant amb la Zurich Marató Barcelona i com va sorgir aquesta possibilitat?

Portem 8e edicions ja. La nostra primera vegada a la Zurich Marató Barcelona va ser el 2012, ens va arribar que l’organització buscava grups de música per animar els corredors, i no vam dubtar en provar aquesta experiència nova. Va ser molt diferent a un concert típic, no teníem a un públic fix al davant, sinó que el públic eren els corredors que anaven passant davant nostre. Va ser molt estrany! Però ens ho vam passar tan bé que, des de llavors, hem repetit cada any.

Què és el més bonic de la vostra col·laboració amb la prova?

Sense cap mena de dubte, l’acollida dels participants. Pensar que, per exemple, porten 20 km correguts i els en queden 20 més, i que quan passen per nostre et miren, somriuen, t’ aplaudeixen per animar – te, quan som nosaltres qui els hem d’animar a ells!, fins i tot alguns es paren uns segons a ballar, abans de seguir corrent … és fabulós. L’alegria que veiem a les seves cares per aquest estoneta en què gaudeixen de la teva música … és contagiosa. Tenim amics que corren la prova i sempre ens diuen que aquest moment de música, els fa recuperar les forces per seguir amb el que els queda de camí.

Què li diries a un corredor/a que té dubtes sobre participar a la Zurich Marató Barcelona?

Que no s’ho pensi, que tindrà l’oportunitat de sortir a córrer un matí per una ciutat espectacular com és Barcelona. Serà un repte personal, podran intentar batre seva pròpia marca o buscaran el seu propi límit. I tot això amb bandes com la nostra al llarg del recorregut per animar-los i omplir-ho tot de música. Què hi pot haver millor que això? Bé sí: estar amb els teus amics a l’escenari tocant música per a ells.

Últimes notícies

Consells per a còrrer la Zurich Marató Barcelona 2024

La 45à edició de la Zurich Marató Barcelona se celebrarà el pròxim 10 de març, estrenant nou recorregut després de més d’una dècada amb el mateix traçat. Per això, l’organització de la marató barcelonina i un dels membres del comitè tècnic de la prova i exatleta professional, Nacho Càceres, et porten una sèrie de consells […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner