19 març 2023

Compte enrere oficial
:
:
:

21 de juny de 2021

Torna la Zurich Marató Barcelona

La Zurich Marató Barcelona obre inscripcions per a l’edició 2021, que tindrà lloc el proper 7 de novembre.

L’organització presenta els eixos centrals de la propera edició, per tal que sigui la millor de la història

La Zurich Marató Barcelona 2021 encamina els últims 5 mesos abans de la seva celebració,  amb optimisme i ganes de recuperar el doble caràcter esportiu i festiu que la caracteritza. Per tal d’aconseguir-ho, avui s’obren les inscripcions per aquells corredors que vulguin participar el próxim 7 de novembre.

El 14 de març de l’any passat tot es va aturar. La Zurich Marató Barcelona va haver de ser ajornada a causa de la Covid i mesos d’entrenament i milers de somnis s’esvaïen. En aquest moment arrencava una altra cursa molt diferent: la que posaria a prova la capacitat de lluita, de resiliència i de sacrifici de l’ésser humà.

Més d’un any després comença el compte enrere per celebrar una de les edicions més especials de la història. La Zurich Marató Barcelona torna amb més força, ganes i il·lusió que mai el pròxim 7 de novembre. I ho fa amb nombroses novetats que es notaran des del moment en què el participant faci la seva inscripció.

Nova imatge, nova marató

Per començar, nova pàgina web i nova imatge inspirada en les emblemàtiques quadrícules del Pla Cerdà, grans protagonistes del lenguatge gràfic de la cursa, que, ara més que mai, s’unificaran amb la marató. La Zurich Marató Barcelona presenta una tipografia exclusiva que pretén plasmar el caràcter d’una cursa que té, en el seu recorregut 100% urbà i que travessa les principals atraccions turístiques de la ciutat, un dels punts forts de la prova. D’aquesta manera, s’ha volgut donar prioritat a Barcelona com a principal font d’inspiració.

Les novetats 2021

L’organització ha treballat especialment tres eixos bàsics: l’atenció al corredor, la posada en escena i les mesures sostenibles. Els participants han sigut el pilar principal per a l’organització, que sempre ha intentat vetllar pels seus interessos i perquè visquin, a Barcelona, una experiència màgica que recordaran tota la vida. Els serveis als corredors/es, des de la recollida del dorsal a l’Expo Sports, l’ambient previ al tret de sortida, els nombrosos avituallaments cada 2,5km a partir del km 5 o les animacions al llarg del recorregut, en són factors essencials.

Així mateix, la propera edició tindrà una nova posada en escena que pretén traslladar als participants tota l’èpica d’una cursa al nivell de la marató. El punt de sortida i arribada de la prova, a l’Avinguda Mª Cristina, comptarà amb innovadores novetats que, sense cap mena de dubte, posarà, encara més, les emocions dels participants a flor de pell, combinant la immediatesa práctica de les noves tecnologies amb les vivències particulars de cada participant.

Un dels objectius prioritaris de la Zurich Marató Barcelona és minimitzar l’impacte que la prova pugui deixar sobre el medi ambient. Amb el propòsit principal de convertir la gran festa esportiva en un acte de respecte a la ciutat, als seus ciutadans i al medi ambient, es duran a terme mesures concretes per fer de la Zurich Marató Barcelona, una prova sostenible. Mesures com les samarretes dels participants, fabricades amb polièster 100% reciclat, la desaparició de plàstics als avituallaments, els nombrosos contenidors de reciclatge que estaran distribuïts en punts clau del recorregut, la utilització de cotxes elèctrics de suport a la prova o el càlcul i compromís de la petjada de carboni, en són la millor prova.

Mesures COVID

L’organització vetllarà per la seguretat dels corredors prenent totes les mesures necessàries per protegir la seguretat dels participants. La positiva evolució de la campanya de vacunació i el descens de la incidència del coronavirus en la societat fan presagiar que la Zurich Marató Barcelona tornarà a convertir-se en un dels esdeveniments esportius més multitudinaris i festius de la ciutat comtal. En tot cas, La cursa s’adaptarà a les mesures que estableixi la situació sanitària en aquell moment.

Declaracions David Escudé, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona: “Obrim inscripcions per participar en una de les experiències més màgiques que es poden viure a la ciutat de Barcelona: córrer la Zurich Marató Barcelona. Desprès d’haver-se cancel·lat l’edició 2020, el 7 de novembre Barcelona tornarà a ser un referent mundial en el món del running, i donarem un pas més cap a la recuperació de la normalitat esportiva a la ciutat”.

Declaracions Juan Porcar, President de RPM-MKTG “La Zurich Marató Barcelona continua evolucionant. Després de totes les angoixes que la covid19 ha provocat en la nostra societat, arrenquem carregats d’il·lusions i idees que transformaran la pròxima edició en una festa d’emocions i experiències. A més, desitgem que la Zurich Marató Barcelona d’aquest 2021 sigui un gran homenatge a totes les persones que tant han sofert per culpa de la pandèmia. També per a tots aquells professionals i voluntaris que amb el seu enorme esforç i sacrifici ens han ajudat en aquesta tragèdia”.

La Zurich Marató Barcelona 2021 espera amb moltes ganes l’arribada dels corredors i corredores el proper mes de novembre. L’objectiu és clar: tornar a fer viure de nou una experiència màgica als participants a través dels 42km del seu recorregut. Un circuit amb caràcter i identitat pròpia fruit del llegat d’una ciutat admirada a tot el món per la seva diversitat, gastronomia i cultura cosmopolita. Una oportunitat per poder córrer per una de les ciutat més maques del planeta.

Després d’un any sense marató, aquest any, si  corres, ja has guanyat!

Últimes notícies

Aprofita el descompte i visita el Museu Olímpic de l’Esport

MUSEU OLÍMPIC I DE L’ESPORT JOAN ANTONI SAMARANCH Viu la màgia de l’esport. Gaudeix del descompte exclusiu del 25% fins al 15 de maig i visita el Museu Olímpic de l’Esport amb el codi #museuolimpic-maratoBCN Venda d’entrades: https://www.museuolimpicbcn.cat/ca/compra-entrades/ Descobriu tot l’ecosistema de la Fundació Barcelona Olímpica – Museu Olímpic El Museu Olímpic i de l’Esport […]

Llegir més

Ja tenim aquí la revista oficial de la Zurich Marató Barcelona 2022

Després de tots aquests mesos de preparació, Running.es us porta un any més la revista oficial de la Zurich Marató Barcelona 2022. En ella, podeu trobar tota la informació imprescindible sobre la gran cursa que us espera el pròxim diumenge 8 de maig. Ja no heu d’esperar més! Podeu descobrir des d’interessants reportatges històrics de […]

Llegir més

Title Sponsor

Organizer

Main Partner

Official Partner

Official Supplier

Charity Partner

Media Partner

Executive organization

Este sitio web está registrado en wpml.org como sitio de desarrollo.