ACONSEGUEIX EL TEU DORSAL SOLIDARI GRATUÏT

La Zurich Marató de Barcelona 2021 no viu d'esquena a la solidaritat. Per aquest motiu, fomenta l'esport amb valors i t'ofereix la possibilitat de donar suport a una causa social a través de la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org.

Aquells corredors que es creïn un repte a migranodearena, se'ls premiarà amb un DORSAL GRATUÏT per ser solidaris amb una causa social. És molt fàcil, a continuació t'expliquem com crear el teu repte i recaptar fons amb èxit.

El que et proposem és molt senzill: afegeix un repte solidari al teu repte esportiu i dóna suport a l'organització que vulguis (ONG, fundació o associació). A més, rebràs una compensació: un dorsal solidari gratuït per participar a la prova.

Pots donar suport a la causa que més t'interessi: projecte vinculat a la COVID-19, salut i investigació mèdica, exclusió social, cooperació internacional, infància, medi ambient, etc. A migranodearena.org hi ha més de 2.800 organitzacions sense ànim de lucre a qui dedicar la teva marató.

Com crear un repte a migranodearena.org.

Per crear un repte solidari a migranodearena.org has de:

a. Entra a migranodearena.org, registra't o inicia sessió

b. Fes clic al botó "Crea repte"

c. Selecciona la categoria "Prova esportiva" i la prova "Zurich Marató de Barcelona 2021"

d. Escull l'ONG que vols recolzar

e. Descriu el teu repte solidari: explica la teva història, afegeix fotos i un vídeo, i estableix l'objectiu de recaptació

f. Comparteix el teu repte solidari: anima que tots els teus amics i família col·laborin en el teu repte per aconseguir els 500 €

3.Migranodearena.org gestionarà la teva inscripció i, un cop inscrit/a rebràs un correu electrònic de confirmació, de la mateixa manera que si haguessis fet la inscripció per la via tradicional.

Podi solidari:

Ser solidari, a més, et permetrà tenir l'opció de pujar al podi oficial de la prova. Les tres persones (o grups) que hagin aconseguit recaptar més fons en els seus reptes solidaris (campanyes de crowdfunding a migranodearena.org), seran premiades el mateix dia de la competició amb un kit de material esportiu donat per ASICS i pujaran al podi oficial de la Zurich Marató Barcelona. La participació al podi tancarà el dia 5 de novembre a les 10:00h.

Exemples de reptes solidaris de la Zurich Marató de Barcelona 2019:

Aquí pots veure exemples de reptes solidaris liderats per corredors en motiu de la marató de l'any passat.

A continuació, veuràs dos reptes solidaris molt exitosos de l'any passat:
Contacte de migranodearena.org:

Per reservar el teu dorsal solidari, demanar més informació o resoldre dubtes pots contactar amb migranodearena.org a info@migranodearena.org