L'organització de la Zurich Marató Barcelona, tornarà a aplicar totes les mesures per minimitzar l'impacte de l'activitat esportiva sobre el medi ambient.

La Zurich Marató Barcelona vol ser alguna cosa més que un gran esdeveniment esportiu, o una gran festa cívica i participativa ciutadana. També vol convertir-se en un acte marcat pel respecte al medi ambient, amb una sèrie de mesures que la faran més sostenible.

La Zurich Marató Barcelona t'ofereix uns consells molt fàcils amb els que podràs contribuir a millorar la qualitat de vida de la ciutat i de tots els seus ciutadans.

MOU-TE EN TRANSPORT PÚBLIC

Barcelona és una ciutat amb una xarxa de transport públic molt amplia, pel que et podràs moure per tot arreu en transport públic.

A continuació us mostrarem els diversos transports públics per accedir a la zona de la sortida/arribada de la Zurich Marató Barcelona.

Metro:

L'organització ha arribat a un acord amb TMB per incrementar la freqüència de metros durant el matí del esdeveniment.

L1 Vermella: d'Hospital de Bellvitge (Bellvitge) a Fondo (Sta. Coloma de Gramanet)

L3 Verda: de Zona Universitària a Trinitat Nova


MAPA: CLICA AQUÍ

BUS

Les següents línies passen per Plaça Espanya

13. 23. 37. 46. 50. 65. 79. 91. 150. 165 i V7

MAPA: CLICA AQUÍ


Rodalies

Estació de Sants: a menys de 15 minuts a peu.

L'organització ha arribat a un acord amb RENFE RODALIES de manera que els inscrits a la Zurich Marató Barcelona podran viatjar aquell dia gratuïtament.

R11. R12. R13. R14. R15. R16

MAPA: CLICA AQUÍ


Barcelona i el bicing

Gaudeix d'un passeig en bicicleta per Barcelona, la ciutat et semblarà encara més bonica. La zona de sortida/arribada de la Zurich Marató Barcelona disposa de 15 estacions en un radi de menys de 750 metres.

Groc plàstic, blau paper i verd vidre

Recicleu-ho tot! A quasi cada cantonada podreu trobar els contenidors del reciclatge, sinó, en els punts verds de la teva ciutat podràs reciclar tot tipus de materials.

Per atendre les necessitats de reciclatge i recollida selectiva durant el recorregut de la Zurich Marató Barcelona el dispositiu de neteja es complementa amb:

- 19 contenidors grans per cartró

- 85 contenidors grans per plàstic

- 18 contenidors per producte orgànic

- 18 contenidors grans per rebuig

- 100 papereres de cartró

Independentment de tots ells, s'estableixen dispositius per la recollida de les samarretes que els corredors rebutgen a la sortida i també per la recollida del chips de cronometratge de lloguer.

Lavabos químics

Trobaràs més de 200 lavabos químics i urinaris a la teva disposició

Ajuda'ns a preservar el nostre planeta!