ZURICH MARATÓ DE BARCELONA: EDICIÓ 2020 CANCEL·LADA

14/8/2020

L'organització de la Zurich Marató de Barcelona es veu obligada a cancel·lar l'edició del 2020 que s'havia de celebrar el proper 25 d'octubre. L'edició 2021 tindrà lloc el 7 de novembre. Després d'haver estudiat les múltiples opcions de forma incansable, fins a l'últim moment, amb les autoritats locals i les institucions sanitàries competents, es fa inviable que els corredors puguin viure una experiència màgica a Barcelona, prioritat per a l'organització.

L'edició 2020 de la Zurich Marató de Barcelona, cursa que organitza l'Ajuntament de Barcelona i que gestiona RPM-MKTG juntament amb ASO, ha hagut de ser cancel·lada a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.
 
Després d'haver ajornat la cursa que s'havia de celebrar el passat 14 de març i de treballar en els últims mesos en la celebració de la prova el proper mes d'octubre, adaptada a les circumstàncies actuals, s'ha pres la decisió de no dur a terme la Zurich Marató de Barcelona, aquest any, a fi d'assegurar la salut dels corredors, públic i organitzadors. A més, la prioritat de l'organització sempre ha estat que els corredors visquin una experiència màgica a la ciutat comtal i les actuals circumstàncies no ho permeten.
 
Els milers de participants procedents de tot el món, el nombrós públic que surt any rere any a animar el pas dels participants, convertint la cursa en una gran festa ciutadana, i la seguretat dels propis membres de l'organització, han estat definitius per acabar cancel·lant la prova de fons per excel·lència de la ciutat.
 
Els participants que ja estiguin inscrits tindran tres opcions disponibles per a la gestió del seu dorsal:
 
1- L'edició de l'2021 es durà a terme el diumenge 7 de novembre, mentre que la eDreams Mitja Marató de Barcelona, que tradicionalment té lloc al mes de febrer, es posposarà al 17 d'octubre.
 
2- Devolució del 75% de la inscripció i una donació voluntària del 25% com a solidaritat amb les despeses que ha suportat l'organització.
 
3- Devolució de el 100% del preu de la inscripció.
 
En els propers dies, l'organització de la cursa es posarà en contacte amb els participants perquè puguin decidir quina de les opcions proposades s'adapta més a les seves necessitats o preferències.
 
Com a corredors, entenem les Il·lusions i esforços que suposen el camí de preparació a una marató. És per això que hem intentat donar totes les facilitats. Fins i tot la possibilitat de gaudir d'una de les millors curses del món, la Mitja Marató de Barcelona, de forma gratuïta per a tots aquells que escullin canviar el seu dorsal per a l'edició 2021.
 
Des de L'organització de la cursa, afrontem temps difícils que en cap cas faran que ens rendim. Des d’aquest moment, ens posem a treballar perquè el 7 de novembre de 2021 sigui una edició històrica per a tots els participants.

Cercador de noticies